به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، بهروز گل محمدی معاون دانشجویی دانشگاه سمنان با اشاره به افتتاح آشپزخانه صنعتی دانشگاه سمنان گفت: این آشپزخانه در فضایی به وسعت ۸۰۰ متر مربع و با اعتبار ۲۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.
او افزود: غذاهای طبخ شده در این آشپزخانه با استفاده از خودروهای مجهز گرم خانههای نگهداری غذا در دمای ۶۰ درجه سانتیگراد، در دانشکدهها و پردیسهای تابعه توزیع میشود.
گل محمدی کاهش زمان پخت، کاهش مصرف سوخت و آب مصرفی، ارتقاء بهداشت محیط و سلامت مواد غذایی و افزایش کیفیت غذای طبخ شده را از جمله مزایای اجرای این طرح برشمرد.
معاون دانشجویی دانشگاه سمنان راه اندازی خط فرمرغ و شستشوی اتوماتیک ظرفها را از برنامههای پیش روی ارتقای آشپزخانه صنعتی دانشگاه سمنان عنوان کرد که به زودی عملیاتی خواهد شد.
گفتنی است، در مراسم افتتاح خط صنعتی آشپزخانه دانشگاه سمنان، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری حضور داشت.
انتهای پیام / ر