مجدالدین تاج نائب رئیس اتحادیه صنایع دستی استان اصفهان در گفت و گو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اصفهان، داشت:از انجایی که نوسانات در بازار ارز نقش مهمی در
صنعت مس کشور دارد خوشبختانه با توجه به برقراری ارامش و ثبات در بازار ارز شاهد رونق یافتن واحدهای تولید مس استان اصفهان در سال جاری هستیم و به همین منظور تسهیلات لازم را به منظور تقویت و رونق بازار و کارگاههای صنایع دستی استان اصفهان به کار گرفته ایم.
او افزود:در سال جاری شاهد رونق یافتن
واحدهای تولید ورقه مس در سطح استان اصفهان هستیم به طوری که میزان تولید این واحدها به صورت ماهانه به بیش از ۲۰ تن ورقه مس رسیده و این میزان تولید در مقایسه با سال گذشته ۲۰ درصد افزایش داشته است.
نائب رئیس اتحادیه صنایع دستی استان اصفهان تاکید کرد:پیش بینی میشود روند تولید ورقه مس در واحدهای صنعتی و تولیدی استان اصفهان با توجه به ثبات در بازار ارز افزایش پیدا کند.
تاج ادامه داد:در استان اصفهان هزارو ۲۰۰ واحد تولید ورقه مس وجود دارد که با تلاشهای فراوان اتحادیه صنایع دستی استان اصفهان پیش بینی میشود این واحدهای تولیدی گسترش یابند.
او گفت:رونق یافتن صنعت مس استان اصفهان باعث ایجاد فرصتی جهت کاهش رکور و تورم در بازار صنایع دستی شده است.
نائب رئیس اتحادیه صنایع دستی استان اصفهان اضافه کرد:یکی از اقدامات موثر اتحادیه صنایع دستی در سال جاری به کارگیری صنعت مس در حوزههای مختلفی همچون
فیروزه کوبی، خاتم کاری، پرداز
مس و فلز کاری در بازار صنایع دستی استان اصفهان بوده است.
تاج یادآور شد:با افزایش تولید مس در واحدهای تولیدی استان اصفهان شاهد برطرف شدن بسیاری از کمبودهای کارگاههای تولیدی صنایع دستی استان از جمله مس هستیم.
او تاکید کرد:نقش بازار ارز نیز در بهبود اوضاع بازار صنایع دستی و همچنین صنعت مس استان اصفهان از اهمیت خاصی برخوردار است و به همین منظور در تلاش هستیم تا با راهکارهای صحیح بتوانیم روند رشد و رونق تولید در این صنعت مهم را حفظ کنیم وصدمات ناشی از نوسانات بازار ارز در این صنعت را بی اثر کنیم.
نائب رئیس اتحادیه صنایع دستی استان اصفهان ادامه داد:تنها را بی اثر کردن صدمات ناشی از نوسانات بازار ارز در صنعت مس استان اصفهان ایجاد تعاملات و ورود به بازارهای صادراتی است.
تاج گفت:در حال حاضر ماموریت اصلی واحدهای تولید مس استان اصفهان فراهم ساختن مس مورد نیاز کارگاههای صنایع دستی استان است.
او افزود:در حال حاضر تمامی واحدهای تولیدی استان اصفهان به صورت ماهیانه ۲ تن مس را در اختیار کارگاههای صنایع دستی قرار میدهند.
نائب رئیس اتحادیه صنایع دستی استان اصفهان اضافه کرد:شهرکهای بزرگ تولید ورقه مس استان اصفهان نیز در مناطقی مانند برخوار، دولت اباد و خورزوق وجود دارند.
تاج یادآور شد:خوشبختانه با ایجاد فرهنگسازی در میان افراد جامعه در سال جاری توانستیم بازارهای ساخت ظروف مسی در سطح شهر اصفهان را دوباره احیا کنیم.