به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه اولویت ما در حوزه وزارت راه و شهرسازی حمایت از سرمایهگذاران در حوزه گردشگری دریایی است گفت: با این هدف باید مسافرتهای دریایی در شمال و جنوب کشور افزایش یابد تا میزان سفرهای دریایی به کشورهای خارجی کاهش یابد.
او با اشاره به اینکه باید سفرهای دریایی به ویژه در شمال و جنوب کشور در دستور کار قرار بگیرد افزود: در حال حاضر نوسازی کشتیهای دریایی را در دستور کار خود قرار دادهایم و به دنبال آن هستیم تا یک نظام تشویقی برای جذب سرمایهگذاری در این حوزه را ایجاد کنیم.
وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: سازمان بنادر هم باید از قایقها و شناورها در این حوزه حمایت کند و از وجوه اداره شده در این بخش جهت سرمایهگذاری و نوسازی استفاده کند.
او به افزایش تولید سوخت در این حوزه هم اشاره کرد و گفت: ما سال گذشته توانستیم میزان قابل توجهی از سوخت کم سولفور را تامین کنیم و در سال آینده هم با ایجاد زیر ساختهای لازم میزان تولید سوخت کم سولفور را افزایش خواهیم داد تا برای کشتیها مشکلی ایحاد نشود.
وزیر راه وشهرسازی درباره راه آهن چابهار هم گفت: هزینه ساخت راه آهن چابهار زاهدان را از طریق صندوق توسعه ملی دریافت می کنیم و تا پایان بهمن ماه اولین قسط از آن را دریافت خواهیم کرد.
اسلامی افزود: طبق قراردادی که منعقد شده تا سال ۱۴۰۰ ساخت این راهآهن را به اتمام خواهیم رساند.
او با اشاره به اینکه پیشرفت ساخت به ۴۰ درصد رسیده است تصریح کرد: تا ابتدای سال پیشرفت فیزیکی این راهآهن ۳۴ درصد بوده که هم اکنون پیشرفت آن به بیش از ۴۰ درصد افزایش یافته است.
عضو کابینه دولت افزود: قرارگاه خاتم الانبیا به عنوان پیمانکار این پروژه قراردادی با ذوبآهن برای خرید تراورس امضا کرده است و برای اتمام هر چه سریعتر طرح سه شیفت کار میکنیم.
اسلامی درباره جعبه سیاه هواپیمای اوکراین هم گفت: ما در فرآیند تحقیقات و بررسی هستیم. جعبه سیاه تنها یک المان از این تحقیقات و فرایندها است و با تیم اوکراینی بررسیها را در این زمینه ادامه خواهیم داد.
او با اشاره به اینکه روز گذشته اوکراینیها مدارک جدیدی از هواپیما را تحویل ما دادند و با توجه به شواهد و مدارک روی زمین تحقیقات در این زمینه همچنان ادامه دارد افزود: اگر نتوانیم در ایران جعبه سیاه را بازخوانی کنیم حتماً آن را با هماهنگی اوکراینیها به یک کشور ثالث ارسال میکنیم.
اسلامی ادامه داد: هر کشوری که قوانین ما را در این زمینه رعایت کنند جعبه سیاه به آنجا فرستاده خواهد شد.
او تصریح کرد: جعبه سیاه چیز پیچیدهای نیست، اما به دلیل آنکه نرم افزار بازخوانی سی وی آر را اختیار را نداریم بنابراین در صورتی سازمان هواپیمایی کشوری نتواند امکانات لازم در این زمینه را تهیه کند آن را به یک کشور ثالث ارسال خواهیم کرد.
اسلامی افزود: ایران هیچ حساسیتی بر روی جعبه سیاه ندارد و این موضوع در کمیته بررسی سوانح هوایی بین ایران و اوکراین در حال بررسی است.
انتهای پیام/
حالا توی جعبه سیاه معلوم نیست چی هست که کسی صداش درنمیاد... اگه مطمئن بودند که به ضرر ایرانه، همه یه نسخه از نرمافزار رو میفرستادند برای تمام مردم ایران. اصلا خود بخود روی گوشی مردم نصب میکردند.