به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، هندوانه را از مکانهای غیر تجاری و غیر مجاز، به ویژه در نزدیکی جاده، خریداری نکنید.
هندوانه برای شیرین و آبدار بودن نیاز به بررسی دارد. رنگ و شکل آن بر طعم هندوانه تاثیر نمیگذارد، اما پوست هندوانه باید صاف باشد. نباید هیچ گونه ترک و یا برجستگی و فرورفتگی داشته باشد؛ باید به اصطلاح "پشته خاکی"یا لک زمین بر روی پوست هندوانه را داشته باشد.
این یک منطقه زرد در جایی است که هندوانه در طول رشد، زمین و خاک را لمس کرده است. هر چه این قسمت رنگ آمیزی پر رنگتر داشته باشد، (زرد مایل به کرم) هندوانه رسیدهتر است اگر سفید متمایل به سبز باشد، این قسمت تماس کافی با زمین نداشته و به این معنی است که هندوانه خیلی زود برداشت شده و نارس است؛ و خطوط هندوانه هر چه موازیتر و صافتر و تیرهتر باشد نشان دهنده رسیدگی میوه است.
بسیاری از توصیهها توجه به دم هندوانه است، اما کارشناسان کشاورزی بر این باورند که این شاخص رسیده و شیرین بودن هندوانه نیست، دم در هر صورت خشک میشود تا زمانی که هندوانه به مکان فروش برسد. رگههای سفید یا مقدار زیادی از رگههای سفید و زرد میتواند نشاندهنده مصرف مقدار زیاد کود باشد.
پوسته هندوانه نباید بدرخشد، درخشان و براق بودن پوست میگوید که میوه رسیده نیست.
برای امتحان رسیده و آبدار بودن هندوانه میتوانید از ضربات تند و کوتاه با بند انگشتان خود به هندوانه استفاده کنید و با گوش دادن به صدای پر و کامل و دارای ارتعاش که در تمام بافت پخش میشود نشان از آبدار و رسیده بودن است اگر صدای گرفته و بم شنیدید به این معنی است که هندوانه نرسیده است.
پالپ هندوانه همه چیز را مانند یک اسفنج جذب میکند و باکتریها بسیار سریع جدب آن میشوند. در نتیجه، فقط بعد از چند ساعت از برش، هندوانه میتواند خطرناک باشد. هندوانه برش خورده را میتوان در یخچال برای ۳ تا ۴ روز نگه داشت.
منبع: سیارک
انتهای پیام/