معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست افزود: سال آینده هم شرایط تحریم و این مشکلات وجود دارد پس باید از الان به فکر سال آینده باشیم.
او با اشاره به اینکه امسال ۸ درصد مصرف سبد انرژی نسبت به سال گذشته افزایش یافت، گفت: سال آینده نیز دوباره ۸ درصد این انرژی افزایش خواهد داشت و ما باید از طریق و کمک رسانه به این مسئله بپردازیم.
تجریشی با اشاره به اینکه مرگ و میر کودکان در حین تولد در ایران نسبت به ترکیه ۲.۶ درصد بیشتر است، عنوان کرد: باید بهداشت و سلامت شهروندان در اولویت کارهای مسئولان و دستگاههای اجرایی قرار گیرد.
معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست به لزوم کاهش مصرف مازوت در نیروگاهها اشاره کرد و گفت: باید مثلا یک برنامه زمان بندی شده یک ساله داشته باشیم و آن را در جلسات زیربنایی دولت مطرح کنیم تا بهترین راهکار استخراج و اجرایی شود، در واقع راهکاری که مردم و دولت در کنار هم بتوانند آنرا اجرا کنند.
تجریشی تاکید کرد: باید آسیب شناسی داشته باشیم که مردم چه نقشی میتوانند در این روند داشته باشند، در مقابل نیز عملکرد خود را بازنگری کنیم و هر نقصی که وجود دارد را آسیب شناسی و راهکار اجرای درست را پیدا کنیم. باید در خصوص مصوبات نیز آسیب شناسی داشته باشیم که چرا نتوانستیم در اجرای آنها بر اساس برنامه پیش رویم، اکنون مردم نسبت به موضوع هوا حساس هستند. درست است که شاخصها میگوید وضع بدتر نشده، اما ذهنیت داشتن هوای پاک یک ذهنیت مطالبهگری بالایی است که باید نسبت به آن جوابگو باشیم.
وی گفت: باید تلاش کنیم تا شرایط را در شهرها و کلانشهرها به حداقل برسانیم، زیرا برای نظام خوشایند نیست که با هر آلودگی مدارس را تعطیل کنیم.
انتهای پیام/