نائب رئیس اتحادیه مواد غذایی استان اصفهان از رشد ۱۵ درصدی میزان تولید موادغذایی در واحد‌های صنعتی استان اصفهان خبرداد.

فریبا مظاهریان نائب رئیس اتحادیه مواد غذایی استان اصفهان در گفت و گو  با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، اظهارداشت: از آنجایی که استان اصفهان به عنوان قطب صنعت کشور درقالب تولید مواد غذایی با کیفیت شناخته می‌شود به همین منظور تمامی تسهیلات لازم به منظور توسعه واحد‌های تولید موادغذایی استان اصفهان ارائه شده تابتوانیم در سال جاری شاهد رشد ۱۵ درصدی میزان تولید این واحد‌های صنعتی باشیم.

او افزود:در حال حاضر در سطح شهر اصفهان بیش از ۱۰۰ واحد تولید مواد غذایی وجود دارد.

نائب رئیس اتحادیه مواد غذایی استان اصفهان تاکید کرد:در تلاش هستیم تا بتوانیم با ارائه تسهیلات بیشتر به تولید کنندگان مواد غذایی میزان تعداد واحد‌های تولیدی در این حوزه را در سال آینده افزایش دهیم.

مظاهریان ادامه داد:همچنین ۹ شرکت بزرگ تولید مواد غذایی در مناطق مختلف استان اصفهان مانند برخوار، دولت آباد، خورزوق و درچه وجود دارد که وجود این شرکت‌ها در رونق صنعت تولید مواد غذایی استان اصفهان نقش موثری داشته است.

او در خصوص نقش موثر تحریم‌ها در رونق صنعت تولید مواد غذایی استان اصفهان گفت: خوشبختانه درسال جاری توانستیم با تبدیل کردن تحریم‌ها از تهدید به فرصت زمینه حضور فعال‌تر و رونق تولید در صنعت تولید مواد غذایی استان اصفهام را رقم بزنیم.

نائب رئیس اتحادیه مواد غذایی استان اصفهان اضافه کرد: استان اصفهان تولید کننده انواع محصولات غذایی از جمله حبوبات، عسل، لبنیات، رب گوجه فرنگی، ترشی و محصولات غلاتی است.

مظاهریان در خصوص تولید انواع محصولات لبنی در واحد‌های صنعتی مختلف استان اصفهان یادآور شد: یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های واحد‌های تولید مواد غذایی استان اصفهان تولید انواع محصولات لبنی در قالب شیر پاستوریزه، ماست، دوغ، پنیر، ارده و کشک است.

او در خصوص کاهش درآمد‌ها در واحد‌های تولیدی محصولات لبنی استان اصفهان ادامه داد: اصلی‌ترین علت کاهش درآمد‌ها در واحد‌های تولیدی و تولید کنندگان محصولات لبنی استان اصفهان کاهش استقبال و قدرت خرید مردم نسبت به خرید لبنیات با توجه به افزایش نرخ آن در بازار است.

نائب رئیس اتحادیه مواد غذایی استان اصفهان گفت:با توجه به برگزاری جلسات متعدد با حضور مسئولان دولتی مقرر شد نرخ محصولات لبنی در بازار استان اصفهان به صورت سالانه روند کاهشی داشته باشد.

مظاهریان ادامه داد:پیش بینی می‌شود با توجه به افزایش ۲۰ درصدی سطح کیفیت محصولات غذایی استان اصفهان در بازار قدرت خرید مردم نسبت به خرید مواد غذایی بیشتر شود.

او در خصوص کاهش نرخ مواد غذایی در بازار استان اصفهان تاکید کرد: با توجه به افزایش تولید و سطح کیفیت محصولات غذایی استان اصفهان پیش بینی می‌شود نرخ محصولات غذایی در بازار استان اصفهان در سال آینده ۵ درصد کاهش یابد.

انتهای پیام/ی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار