به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ، سید مصطفی فاطمی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد در دومین جلسه خوشههای گردشگری استان، گفت: مدل توسعه خوشه ای، مدلی است که دنیا در توسعه اقتصادهای خرد به کار میبرد و صنایع کوچک را هدایت میکند، این مدل در حال حاضر برای توسعه گردشگری یزد نیز به کار میرود.
او با بیان اینکه امروزه گردشگری به یک صنعت تبدیل شده است، افزود: شهرهایی مثل اصفهان و شیراز که قبل از انقلاب نیز شهر گردشگری بودند و یزد در این حوزه جایگاهی نداشت، اما با رشد قابل توجه خود در صنعت گردشگری امروزه با این دو شهر مثلث طلایی گردشگری ایران را تشکیل میدهند.
فاطمی رشد گردشگری یزد را در ابعاد مختلف این صنعت عنوان کرد و اظهار داشت: در ابتدای کار تعداد واحدهای اقامتی و پذیرایی سنتی، بومگردی، بین راهی و هتلها در مجموع ۶۸ واحد بود که امروز مجموع اینها به بیش از ۵۰۰ واحد رسیده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد با اشاره به رشد هفت هزارتایی تختهای اقامتی استان از سه هزار تخت به ۱۰ هزار تخت، افزود: استان یزد نه تنها در رشد تعداد گردشگران خارجی بلکه در توسعه گردشگری داخلی نیز پیش قدم بوده و یکی از استانهای پیشرو در حوزه گردشگری ایران تلقی میشود.
او با بیان اینکه فعالان گردشگری یزد در سطح کشور نیز فعال هستند، ادامه داد: بعد از بیست سال برای اولین بار بالاترین رای جامعه هتلداران کشور به یک فعال گردشگری یزدی بود و همچنین مسئولیت انجمن راهنمایان گردشگری کشور نیز به دست یک یزدی است.
این مسئول تصریح کرد: امروز ۱۷ کمیته در حوزههای مختلف گردشگری مشغول به فعالیت است که به پیشنهاد وزارت کشور مقرر دو کمیته فعال گردشگری کودک و در دسترس به عنوان نمونه برای اجرا در سایر استانها وارد فعالیت شوند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد افزود: در بین هستههای مختلف گردشگری که به پیشنهاد استان یزد تشکیل شد، مدیریت مهمترین هسته، یعنی هسته چین به استان یزد واگذار شد.
انتهای پیام/ی