تخلف بهداشتی را از طریق شماره تلفن ۱۵۱۲ اعلام کنید

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد گفت: نظارت بر رستوران‌ها و کلیه مراکز عرضه فراورده‌های خام دامی، به منظور تأمین سلامت شهروندان و مسافران افزایش می‌یابد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد  ، سید مهدی موسوی پور رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد با توجه به وجود جاذبه‌های گردشگری در استان و حضور چشمگیر مسافران، قبل از شروع ایام نوروز، طرح تشدید نظارت بر رستوران‌ها و کلیه مراکز عرضه فراورده‌های خام دامی، به منظور تأمین سلامت شهروندان و مسافران افزایش می‌یابد.

او افزود: با توجه به این که تضمین سلامت فراورده‌های خام دامی از وظایف ذاتی دامپزشکی است، لذا به منظور  تأمین سلامت شهروندان و بهداشت عمومی جامعه، خدمت رسانی ویژه اداره کل دامپزشکی استان با همراهی و همکاری سایر شبکه‌های دامپزشکی در دستو کار دارد.

موسوی‌پور تصریح کرد: طی بازدید از مراکز عرضه فرآورده خام دامی و رستوران‌های سطح استان، در صورت مشاهده واحد‌های متخلف که با عرضه فراورده‌های خام دامی فاقد شرایط بهداشتی منجر به خطر افتادن سلامت شهروندان می‌شوند، برخورد جدی صورت می‌گیرد.

او با بیان این که نظارت بهداشتی بر امر تولید، توزیع، حمل و نقل و عرضه‌ی فرآورده‌های خام دامی از جمله مهمترین وظایف دامپزشکی است و این سازمان در تمامی ایام سال در حال اعمال این نظارت‌ها در سطح واحد‌های تحت نظارت خود است، گفت: این اقدام با هدف اطمینان از سلامت فرآورده‌های خام دامی عرضه شده به شهروندان و ایجاد آرامش خاطر و سفر لذت بخش برای آنهاست.

موسوی‌پور از شهروندان خواست تا در هنگام خرید فرآورده‌های خام دامی به لیبل درج شده روی لاشه یا بسته‌بندی که حاوی اطلاعات تاریخ تولید، انقضاء، نوع محصول، کد بهداشتی بهره‌بردای دامپزشکی است، توجه کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی از طریق شماره تلفن ۱۵۱۲ مراتب را به اطلاع کاشناسان دامپزشکی برسانند.

انتهای پیام/ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار