معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: سالانه از ۱۸ واحد پرورش شترمرغ سنتی و صنعتی در این استان ۱۶۰ تن گوشت تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

سالانه ۱۶۰ تن گوشت شترمرغ در سیستان و بلوچستان تولید می‌شودبه گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، محمدرضا بندانی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: هم‌اینک سه واحد پرورش شترمرغ صنعتی با ظرفیت اسمی ۷۵ قطعه مولد، هزار و ۱۰۰ قطعه پرواری و هشت واحد پرورش شترمرغ گوشتی صنعتی با ظرفیت اسمی ۲ هزار و ۴۵۰ قطعه و هفت واحد پرورش توام به صورت سنتی با ظرفیت ۸۴۰ قطعه متعلق به بخش خصوصی و موسسات دولتی در سیستان و بلوچستان مشغول فعالیت هستند.

او  افزود: به منظور گسترش و توسعه پرورش شترمرغ در سیستان و بلوچستان طرح توسعه و تکمیل زنجیره تولید و پرورش شترمرغ در استان در قالب برنامه چهار ساله تدوین که عملیات اجرایی طرح از سال گذشته شروع شده است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان افزود: تاکنون ۱۲ واحد جایگاه سنتی شتر مرغ گوشتی ۵۰ قطعه‌ای و سه واحد جایگاه سنتی شترمرغ مولد ۱۰قطعه ای به صورت مشارکتی در سیستان و بلوچستان ساخته شده و هفت واحد جایگاه مولد۱۰ قطعه‌ای دیگر نیز در حال پیگیری ساخت است.

او بیان کرد: هم‌اینک سیستان با هشت واحد شترمرغ بالاترین تراکم پرورش شترمرغ سیستان و بلوچستان را داراست.

بندانی افزود: همچنین با توجه به شرایط آب وهوایی مناسب و از طرفی علاقمندی افراد به پرورش شترمرغ در مرکز و جنوب سیستان و بلوچستان این صنعت در استان در حال توسعه است به طوریکه بیشاز ۴۰ نفر برای ساخت جایگاه پرورش شترمرغ گوشتی و مولد به مدیریت امور اراضی معرفی شده‌اند.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.