حسین اوجاقی سرمربی تیم ملی ووشو در گفت و گو با خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اینکه علی نژاد بعد از ۱۳ سال به طور رسمی از ووشو رفت و تغییر و تحولات در این فدراسیون را چطور میبیند، اظهار کرد: علی نژاد بسترسازی خوبی در ووشو کرده است و اکنون به یک مقطع بالاتر رفته است. من معتقدم که سیستم مدیریتی در موفقیت ووشو تاثیرگذار بوده است و علی نژاد همه زندگی خود را برای این رشته ورزشی گذاشت. علی نژاد زمانی مدیریت ووشو را در اختیار گرفت که از لحاظ مالی و اداری وضعیت خوبی نداشت و مدیریت بحران را پشت سرگذاشت. بعد از آن مدیریت اقتضایی بود، چون هر دفعه یک اتفاق جدیدی رخ میداد و سپس مدیریت تعاملی و استفاده از متخصصان در جایگاه خاص خود و کار گروهی را پایه گذاری کرد.
او ادامه داد: همه موفقیتها در ووشو حاصل کار گروهی به رهبری علی نژاد بود. در حال حاضر علی نژاد معاون ورزش قهرمانی کشور شده است و به نظرم توانمندی او باعث میشود ورزش کشورمان پیشرفت کند. من در موفقیت علی نژاد در سمت جدیدش شک ندارم چرا که او از تجربیات خود به خوبی استفاده میکند و مناسباتهای جهانی را به خوبی میداند و به خاطر تسلط به زبان انگلیسی میتواند در گرفتن کرسیهای بین المللی تاثیر گذار باشد. کارهای بزرگی در این ۱۳ سال در ووشو انجام شده است که در نهایت قهرمانی جهان و کرسیهای جهانی را بدست آوردیم. قهرمانی جهان با مدال آوری ۸ ورزشکار در چین یک کار مقطعی با برگزاری اردوی ۴ ماه نیست و یک برنامه دراز مدت پشت این قضیه است و بیش از یک دهه فعالیت انجام شد.
اوجاقی درباره اینکه برای تداوم روند رو به رشد در ووشو چه کارهایی باید انجام شود گفت: ووشو کشورمان به جایگاه خوبی رسیده است و اگر قصد داریم این جایگاه را حفظ کنیم باید سرمایه گذاری کنیم. به هر حال رقبای ما قرار است سرمایه گذاری بیشتری میکنند، چون ووشو در بخش جوانان وارد المپیک شد. به هر حال میتوانیم متصور شویم که ووشو در رده بزرگسالان هم میتواند به المپیک راه یابد به همین علت خیلی از کشورها از اکنون سرمایه گذاری میکنند. اگر ما نمیخواهیم از کورس رقابت با رقبای خود عقب بمانیم و جایگاه خود را در ووشو حفظ کنیم باید برنامه ریزی کنیم و توان خود را افزایش بدهیم.
سرمربی تیم ملی ووشو درباره نقاط ضعف این رشته ورزشی گفت: ما باید امکانات سخت افزاری خود را در ووشو افزایش بدهیم و همه سالنهای ووشو در همه استانها باید مجهز به سالن استاندارد برای تالو و ساندا شوند. خیلی از استانهای ما امکانات لازم و سالن تمرین برای ساندا و تالو ندارند و باید برای استانهای ووشو خیز سالن ساندا و تالو اختصاص بدهیم. خوشبختانه پراکندگی در ووشو وجود دارد و توازن و تعادل برقرار است و همه جای کشورمان استعدادهای خوب ووشو حضور دارند که میتوانند در یک بخش از این رشته ورزشی افتخارآفرینی کنند و اگر حمایت شوند در نهایت میتوانند به موفقیت دست یابند.
بیشتر بخوانید: اوجاقی: خسروی تجربه اداره فدراسیون ووشو را دارد
انتهای پیام/