امیری گفت: بر اساس گزارش های اولیه دستگاه‌های اجرایی سیل اخیر بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان به زیرساخت‌های استان لرستان خسارت وارد کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، گودرز امیری معاون امور عمرانی استاندار لرستان گفت:بر اساس بررسی و گزارش اولیه دستگاه‌های اجرایی  سیل اخیر هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان به زیرساخت‌های استان خسارت وارد کرده است.

به گفته گودرز امیری بیش از نیمی از این خسارت‌ها معادل ۶۰۰ میلیارد تومان مربوط به محور‌ها و راه‌های استان است.

او ادامه داد:خسارت سیل سامانه اخیر بدون شک بیش از این مبلغ است و بعد از ارزیابی نهایی و دریافت گزارش دستگاه‌های اجرایی مبلغ کامل خسارت سیل اعلام می‌شود.

همچنین خداد مقبلی معاون برنامه ریزی سازمان راهداری کشور از خسارت ۱۰۰۰ میلیارد تومانی سیل به راه‌های استان لرستان خبر داد و گفت: ماشین آلات راهداری ۶ استان برای بازگشایی راه‌ها در حال انتقال به لرستان هستند.

مقبلی  در خصوص آخرین وضعیت خسارت‌های سیل به راه‌های استان لرستان اظهار کرد: طی چند روز اخیر شاهد بارش باران شدید و مستمر در استان لرستان بودیم که به جهت میزان بارش، طغیان سیلاب در رودخانه‌ها را شاهد بودیم.

معاون برنامه ریزی سازمان راهداری ادامه داد: با توجه به این که قبلا توسط سازمان هواشناسی هشدار‌های لازم در این رابطه داده شده بود، اقدامات پیشگیرانه در شبکه راه‌های استان لرستان توسط اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای این استان صورت گرفت. بر این اساس استقرار ۴۰ اکیپ راهداری با ۴۰۰ نفر نیروی راهدار و ۲۸۸ دستگاه انواع ماشین آلات راهداری انجام شده بود.

او بیان کرد: حجم زیاد بارش و سیلاب در چند روز گذشته باعث خسارت زیادی به شبکه راه‌های استان شده به طوریکه راه ارتباطی ۲۴۳ روستا مسدود شد. پل‌های زیادی در مسیر‌ها آسیب دیدند و ۲۸۵ نقطه در مسیر دچار رانش و ریزش شده اند؛ خوشبختانه در بسیاری از این نقاط با اقدامات به موقع نیرو‌های پرتلاش راهداری مصالح ریزشی و رانشی از سطح جاده‌های جمع آوری شدند.

معاون برنامه ریزی سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای گفت: مسیر‌هایی که عمدتا ریزش و رانش داشته اند، بازگشایی شده اند. در حال حاضر راه ۱۷۵ روستا به دلیل  آب گرفتگی، ریزش، رانش، تخریب پل و آبرا‌ها مسدود است.

مقبلی با اعلام این که عمده این راه‌های مسدود شده در حاشیه رودخانه کشکان در حوزه شهرستان‌های نورآباد، پل دختر، الشتر و معمولان قرار دارد، اظهار کرد: به دلیل بالا بودن سطح آب در بستر رودخانه کشکان و تخریب راه‌های دو طرف پل‌های ارتباطی امکان عملیات بازگشایی در دو سه روز گذشته وجود نداشت.

او با بیان این که از امروز تمام ماشین آلات برای بازگشایی راه‌های مسدود شده به کار گرفته می‌شود، اضافه کرد: تمام مسیر‌های اصلی و فرعی به جز محور خرم آباد-معمولان-پل دختر باز بوده و تردد در آن‌ها جریان دارد.

مقبلی  افزود: بر اساس هماهنگی‌های انجام شده ماشین آلات راهداری استان‌های اصفهان، تهران، بوشهر، کرمانشاه، مازندران و زنجان در حال انتقال به استان لرستان هستند.

معاون برنامه ریزی سازمان راهداری و حمل و جاده‌ای همچنین از برگزاری نشست‌ها و جلساتی طی دیروز و دیشب برای بازگشایی سریع‌تر راه‌های استان لرستان خبر داد و گفت: گروهی از کارشناسان سازمان راهداری امروز در مسیر‌ها کار بررسی میزان خسارت‌های سیل را انجام می‌دهند که بلافاصله پس از برآورد نهایی آنرا به مدیریت بحران استان لرستان و ستاد وزارت راه و شهرسازی اعلام می‌کنیم.

او در خصوص رقم اعلام شده ۶۰۰ میلیارد تومانی خسارت سیل به راه‌های استان لرستان تصریح کرد: این رقم برآورد اولیه است، چراکه سطح آب بالا بوده و امکان بررسی دقیق نبود و خسارت ۶۰۰ میلیارد تومانی یک تخمین بوده است.

مقبلی ادامه داد: معتقدیم میزان خسارت سیل لرستان به راه‌های این استان بسیار بیشتر است، شاید میزان خسارت بالای ۱۰۰۰ میلیارد تومان باشد. از امروز کارشناسان در مسیر‌ها بررسی میزان خسارت را انجام می‌دهند و پس از نهایی شدن اعلام می‌شود.

این مقام مسئول  همچنین یادآور شد: راه برخی از روستا‌های استان لرستان به دلیل آب گرفتگی مسدود شده که با فروکش آب مسیر بازگشایی می‌شود. برخی مسیر‌ها به دلیل انشعاب از خرم آباد به پل دختر و تخریب راه‌های طرفین پل‌های ارتباطی، مسدود شده اند.

او  تاکید کرد: تلاش می‌کنیم انشالله طی روز‌های آینده بیشتر راه‌های  روستایی مسدود شده استان لرستان بازگشایی شوند.

 

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.