اظهارات دروغ رئیس‌جمهور آمریکا درباره شیوع ویروس کرونا در این کشور، واکنش مقامات آمریکایی را در پی داشته است.

واکنش‌ مقامات آمریکایی به دروغگویی ترامپ درباره کرونا: می‌شود دست از دروغ گفتن برداری؟به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، تلاش دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا برای کم‌اهمیت جلوه دادن خطر شیوع ویروس کرونا و پنهان کاری در این زمینه، با انتقادات گسترده‌ای به ویژه در میان روزنامه‌نگاران و حزب رقیب روبه‌رو شد.

ترامپ جمعه شب در گردهمایی انتخاباتی در کارولینای جنوبی نگرانی‌ها درباره ویروس کرونا را رد کرد و آن را فریبکاری دیگری از سوی حزب رقیب خواند.

سناتور دموکرات «کریس مورفی» ترامپ را به تلاش برای نادیده گرفتن حقیقت متهم کرد و در توئیتی نوشت وقتی من چهار سال داشتم همیشه در بازی قایم‌موشک برنده می‌شدم، چون همانجا روی پله‌ها می‌نشستم و روی سرم پتو می‌کشیدم.

«مایکل بلومبرگ» یکی از نامزد‌های حزب دموکرات در رقابت‌های انتخاباتی نیز در توئیتی نوشت وقتی در این بیماری همه گیر کشور نیازمند رئیس جمهوری است که هدایت اوضاع را در دست گیرد، ترامپ مانند یک بزدل ویروس کرونا را دروغ می‌داند.

«تد لیو» عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا با اشاره به این که برخلاف آنچه ترامپ در سخنرانی خود گفته است بیش از ۶۰ مورد و نه ۱۵ مورد ابتلا به کرونا در آمریکا تایید شده است خطاب به وی نوشت، می‌شود دست از دروغگویی به مردم آمریکا دست برداری؟ جان مردم در خطر است.

«کریس لو» از مقامات دولت باراک اوباما در توئیتی نوشت، وقتی مردم می‌شنوند که رئیس جمهور ویروس کرونا را فریبکاری دموکرات‌ها می‌نامد، انگیزه‌ای برای آزمایش و درمان ندارند و این مساله خطرناک است.

سناتور دموکرات «برایان شاتس» هم به تمسخر اظهارات ترامپ را اطمینان بخش و عادی دانست.

«والتر اشناب» مدیر پیشین اداره فدرال نظارت بر ضوابط اخلاقی در دولت آمریکا در رشته توئیتی نوشت، اگر ترامپ ویروس کرونا را فریب می‌داند و به مقامات بهداشت عمومی گفته است بدون تایید پنس (مایک پنس، معاون رئیس جمهوری آمریکا) هیچ چیز نگویند، آیا بدان معنا است که دولت وی هیچ کاری نخواهد کرد مگر این که به ما کمک کند بفهمیم که این موضوع دروغی بیش نیست؟ چرا که نمی‌شود با بیماری همه گیری که وجود ندارد مقابله کرد. ترامپ نمی‌تواند هر دو طرف را بگیرد، اگر این موضوع فریب است، دولت باید کنار بایستد و کاری نکند. اگر دولت بی تفاوت نباشد پس این موضوع فریب نیست و او یک دروغگو است. از آنجا که دولت در قبال این مساله کنار نایستاده است پس وی یک دروغگو است. این احمقانه‌ترین کاری است که می‌توان در زمانی که ما نیازمند یک پاسخ متمرکز هستیم انجام داد و کاری خطرناک است.

«دن راتر» روزنامه نگار هم در توئیتی پرسید اگر کسی در میان جمعیتی که به سخنرانی ترامپ گوش می‌دادند به این بیماری مرگبار مبتلا بود آن وقت هم می‌توانستند آن را فریبکاری بنامند؟ ما نیازمند دولتی هستیم که با مردم خود صادق باشد.

«جویس آلن» روزنامه‌نگار هم با اشاره به تبرئه ترامپ در پرونده استیضاح گفت این بار شاید وی مانند بار قبل خوش شانس نباشد چرا که رئیس جمهور، پیروزی در انتخابات را به سلامت عمومی ترجیح می‌دهد و رای دهندگان حامی وی ممکن است به شیوه دردناکی بفهمند که ویروس کرونا، دروغ نیست.

«ست آبرامسون» خبرنگار نیوزویک در توئیتی نوشت این مساله ورای سیاست است. این سخنان رییس جمهور یا سیاست بازی پشت آن در عمل جان میلیون‌ها نفر را به خطر می‌اندازد.

«مت بوان» خبرنگار‌ ای بی سی نیوز در توئیتی نوشت ترامپ نه تنها ویروس کرونا را فریب می‌داند بلکه به دروغ به جمیعت حاضر می‌گوید ۱۵ نفر به این بیماری مبتلا شده اند در حالی که تعداد مبتلایان ۶۴ نفر است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار