به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، رضوان حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش درباره برنامه تلویزیونی پرسشگر درباره آموزشهای مکمل به دانش آموزان با توجه به تعطیلاتی اخیر بیان کرد: جلساتی از دی ماه با شبکه آموزش داشتیم و مصوب شد تا برای تحقق عدالت آموزشی از بستر رسانه ملی استفاده کنیم و در این مسیر تولید محتوا و نظارت بر آن بر عهده آموزش و پرورش است.
او ادامه داد: با بررسیهای انجام شده جذابیت در تدریس را مورد توجه داشتیم و آمادگی داریم تا از ایدههای نو استفاده شود در مقابل ار خانوادهها درخواست داریم تا همراهی لازم را در این مسیر داشته باشند و شریک یادگیری فرزندان باشند.
در ادامه علیرضا کمرئی معاون آموزش متوسطه درباره آموزش تلویزیونی بیان کرد: در توافق با شبکه آموزش بر آموزش فراگیر متمرکز شدیم و بیش از ۲۵۰ عنوان درسی و ۲۰۳ رشته کاردانش داریم.
او با اشاره به اینکه این کار فرصت خوبی برای حفظ ارتباط مستمر با آموزش و خارج شدن خانوادهها از نگرانی است، گفت: در آموزش تلویزیونی بر دروسی متمرکز هستیم که امکان آموزش از طریق تصویر میسر باشد و در کنار ان به تدریج بستههای آموزشی ارائه خواهد شد.
معاون آموزش متوسطه با تشریح جزئیات بیشتر این طرح اظهار کرد: معلمان را معرفی میکنیم و ۷۰ درصد آموزش بر اساس بودجه بندی انجام شده و برای آموزش ادامه دروس باقی مانده پیش میرویم و از معلمان برگزیده و سرگروههای درسی بهره