کارشناس بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه گفت : مراکز تهیه و توزیع مواد خوراکی از جمله نانوایی‌ها و شیرینی پزی‌ها بارعایت بیشتر بهداشت فردی و جمعی، نقش مهمی در کنترل شیوع بیماری کرونا دارند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،خدادادیان کارشناس بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه گفت : پاک کردن سطوح باگندزدای مناسب، پرهیز از دریافت وجه به صورتتاکید بررعایت بهداشت در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی دستی از مشتریان، استفاده از دستگاه کارت خوان، استفاده از روپوش، کلاه، ماسک و دستکش درمراکز تهیه مواد غذایی لازم و ضروری است.

او بااشاره به اینکه وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی پیک بیماری کرونا در کشوررا هفته آینده اعلام کرده است گفت : رعایت بهداشت فردی از سوی تک تک ما این روز‌ها می‌تواند در انتشار وسرایت کرونا تاثیر بسزایی داشته باشد و آمار مبتلایان را کاهش دهد.

خدادیان افزود: شهروندان در صورت مشاهده رعایت نکردن بهداشت از سوی صاحبان تهیه مواد غذایی می‌توانند مراتب رابه سامانه ۱۹۰ و یا شماره ۳۷۲۷۷۹۷۳ واحد سلامت محیط شهرستان کرمانشاه اطلاع دهند.

او گفت: برای تهیه یک گندزدای مناسب ۱۰ سی سی ماده سفید کننده یاهمان وایتکس را به یک لیتر آب اضافه کرده وبا یک دستمال سطوح را پاک کنید.

 

 

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.