در این مطلب طرز تهیه رنگ‌های خوراکی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،

طرز تهیه رنگ های طبیعی خوراکی را با ما در این گزارش یاد بگیرید.

مواد لازم برای رنگ صورتی:

۱/۴ پیمانه (۶۲ گرم) چغندر پخته بدون آب (لبو)
۱ قاشق چای خوری آب چغندر غلیظ

روش تهیه رنگ صورتی:

مواد را در مخلوط کن یا غذاساز با سرعت بالا میکس کنید تا یکدست شود و بعد از صافی ریز رد کنید این رنگ را می‌توانید در ظرف در بسته تمیز تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.

 

مواد لازم برای رنگ زرد:

۱/۴ پیمانه آب
۱/۲ قاشق چای خوری زردچوبه

 

روش تهیه رنگ زرد:

در یک شیرجوش کوچک، آب و زردچوبه به مدت ۳ تا ۵ دقیقه بجوشانید و اجازه بدهید کاملا سرد شود و بعد آن راصاف کنید. در ظرف در بسته تا ۲ هفته در یخچال قابل نگهداری است.
فقط در ظرفی نگهدارید که اگه رنگی شد براتون مهم نباشد، چون رنگ زردچوبه پاک نمی‌شود.

 

مواد لازم برای رنگ بنفش ارغوانی:

۱/۴ پیمانه (۳۵ گرم) زغال اخته، تازه یا یخ زده
۲ قاشق چای خوری آب

 

روش تهیه رنگ ارغوانی:

مواد را در مخلوط کن یا غذاساز با سرعت بالا میکس کنید تا یکدست شود و بعد از صافی ریز رد کنید، این رنگ را می‌توانید در ظرف در بسته تمیز تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.

 

مواد لازم برای رنگ سبز:

۱ پیمانه (۳۰ گرم) اسفناج، تازه یا یخ زده
۳ قاشق غذاخوری آب

 

روش تهیه رنگ سبز:

اگر از اسفناج تازه استفاده می‌کنید، بعد از شستن در یک ماهی تابه کوچک، اسفناج را در آب به مدت ۵ دقیقه با در بسته بپزید و بعد آب اضافیش را بریزید و در مخلوط کن پوره کنید (اگر دیدید مواد سفت است یک قاشق غذاخوری آب اضافه کنید) و صاف کنید و در یخچال قرار بدهید. اگر اسفناجتان فریزری است اول اجازه بدهید کاملا یخ آن باز شود و بعد مراحل بالا را انجام بدهید.
برای هر بار مصرف اول ۱ قاشق چای خوری از رنگ مورد نظرتان را به مواد اضافه و درصورتیکه رنگ مورد نظرتان بدست نیامد رنگ بیشتری اضافه کنید.

منبع: هنر در خانه

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.