به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،کودکان به روشهای مختلفی نسبت به استرس واکنش نشان میدهند. از جمله این رفتارها نزدیک شدن به والدین، اضطراب و گوشه گیری و شب ادراری است.
والدین زمانی که با این رفتارها روبرو میشوند باید به واکنش فرزندشان به گونهای حامیانه پاسخ دهند و به نگرانیهای کودکشان با توجه بیشتری گوش دهند.
کودکان در شرایط سخت به محبت بزرگترها نیاز دارند پس تا میتوانید به انها توجه کنید و برایشان وقت بگذارید؛ همچنین به کودکانتان اطمینان خاطر دهید و حتی المقدور فرصت بازی کردن با انها را فراهم کیند.
چنانچه والدین به دلالیل مختلف مانند بستری شدن در بیمارستان مجبور به جدایی از کودکانشان شدند، مرتب با آنها تماس تلفنی داشته باشند؛ و به آنها اطمینان دهند که همه چیز مرتب است.
والدین تا حد امکان برنامههای روزمره و منظم کودکشان را را ادامه دهند و یا برنامههای جدید در محیطهای جدید برایشان خلق کنند.
بیشتر بخوانید:با اضطراب ویروس کرونا چه کنیم؟
اگر فرزندتان به بیماری مبتلا شد با کلماتی که برای سن و قابل درک است توضیح دهید که چه اتفاقی افتاده و اطلاعات واضحی درباره راههای کاهش خطر ابتلا به بیماری به او بدهید.
همچنین میتوانید با روشی اطمینان بخش اطلاعاتی راجع به انچه میتواند اتفاق بیفتد به کودکانتان بدهید.
در روزهایی که با شیوع کرونا مواجه هستیم باید امنیت روانی و آرامش کودکان را حفظ کنیم تا در سال های آینده با برخی بحران ها روبرو نشویم.
انتهای پیام/