به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، عزیز رحیمی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت با اشاره به کشت ۱۵۰ هکتار زیره سبز به صورت نیمه مکانیزه و با دستگاه کمبینات در این شهرستان گفت: روش مکانیزه و نیمه مکانیزه کاهش هزینه برداشت را در پی دارد و در افزایش تولید زیره در کشور نقش بسزایی دارد.
او، با اشاره به اینکه طول دوره رشد این گیاه ۱۰۰ تا ۱۱۰ روزاست، بیان کرد: کشت این گیاه از اسفند ماه آغاز و در خرداد ماه نیز برداشت میشود.
رحیمی تصریح کرد: برای ارائه الگوی کشت مناطق دیم شهرستان خصوصا اراضی تحت پوشش حوزه سد درودزن و بهره وری اقتصادی این محصول، کشت زیره سبز به عنوان یک محصول با نیاز آبی بسیار پایین از سالهای گذشته مورد توجه قرار گرفته و در حال افزایش است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت ادامه داد: نیازآبی کم و از طرفی همزمانی دوره رشد این محصول با نزولات جوی، کم توقع بودن این گیاه و تولید ۸۰۰ تا هزار کیلوگرم در هکتار و اقتصادی بودن تولید، سهولت داشت، کاشت و برداشت آن از مزایای کشت این محصول است.
او با تاکید بر شوری بخشی از زمینهای کشاورزی شهرستان مرودشت، افزود: زیره یکی از محصولاتی است که نسبت به شوری خاک تا حدود زیادی مقاوم بوده که کاشت زیره در این اراضی بسیار مناسب است.
انتهای پیام/ت