امینی مسئول بهداشت محیط حرفهای شهرستان مهاباد در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، گفت: با توجه به اینکه سرعت انتقال ویروس کرونا بسیار زیاد است؛ به منظور پیشگیری از بیماری شایع کرونا عرضههای نانوایی باید بهداشت فردی را رعایت کنند.
او با اعلام اینکه مکانهای عمومی از جمله نانواییها و صنفهای پرتردد عامل شایع ویروس کرونا هستند؛ افزود: لازم است همه اصناف خود را به رعایت شاخصهای تعیین شده ملزم کنند تا از ابتلای به این ویروس جلوگیری شود.
مسئول بهداشت محیط حرفهای شهرستان مهاباد تصریح کرد:در این روزها بارزسان در ۲ شیفت کاری بر وزن چانهها و رعایت دستورالعملهای بهداشتی و مواد افزودنی واحدهای نانوایی، سنگکی و نان روغنی نظارت میکنند.
امینی اضافه کرد: اصنافیان انتقال دهنده مباحث آموزشی به خانوادهها و مشتریان خود باشند و اگر در این شرایط علائم شدیدی از بیماری در خود مشاهده نمیکنند به مراکز درمانی و بیمارستانها مراجعه نکنند.
مسئول بهداشت محیط حرفهای شهرستان مهاباد اظهار داشت: برای پیشگیری از ویروس کرونا لازم است نکات ذیل را رعایت کنند:
۱- از یک فروشنده صرفا جهت اخذ وجه که به هیچ عنوان با تهیه و توزیع نان در تماس نباشد استفاده شود.
۲- از مواد گندزدایی سطوح استفاده نموده و شستشوی دستها به صورت مرتب انجام گیرد.
۳- از ورود افراد متفرقه به داخل کارگاه خود داری نمایند.
۴- از بکارگیری نیرویتان که دارای علائم تنفسی و سرماخوردگی است به جد خودداری کنید.
۵- سعی کنید از تجمع مردم زیر سقف و محیط بسته جلوگیری کنید.
۶- به هیچ عنوان با دستی که نان جابجا میکنید به درب و دیوار و قسمتهای قابل لمس عمومی نزنید و به کسی دست ندهید.
۷- در حین صحبت با مردم مراجعه کننده حداقل فاصله تان ۱ تا ۱ و نیم متر باشد.
انتهای پیام / س خ