به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، واژه «سالاد» از کلمه ایتالیایی «insalata» به معنی خوراکی یا غذای شور گرفته شده است. این نوع غذا برگرفته از یک شیوه غذایی رومی بود که در آن زیتون، تربچه و دیگر سبزیجات را در نمک، روغن یا سرکه شور میگذاشتند و همراه غذای اصلی یا به شکل پیشغذا میل میکردند، اما از ابتدای قرن پانزدهم میلادی، سالادها کمکم به شکل امروزی خود درآمد.
در کل، «سالاد» غذا یا پیشغذایی است که از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با چاشنیهایی مانند سرکه، سس، نمک، فلفل و... سرو میشود. سالادها معمولا سرد هستند و ممکن است مواد غذایی دیگری مانند تخممرغ، حبوبات پخته، گوشت، پنیر و... نیز به آنها اضافه شود که در این صورت ارزش تغذیهای آن بیشتر میشود و میتوان بهعنوان غذا نیز آن را میل کرد.
در ادامه قصد داریم دستورالعمل تهیه سالاد سیب و کرفس را به شما عزیزان آموزش دهیم.
مواد لازم:
شکر ۱/۲ قاشق سوپخوری
خامه ۱ قاشق سوپخوری
سس مایونز ۱ قاشق سوپخوری
کشمش ۱ قاشق سوپخوری
آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری
نعنا و گشنیز ۱ قاشق سوپخوری
ساقه کرفس ۲۵۰ گرم
سیب ۵۰۰ گرم
گردو ۵۰ گرم
کاهو چند برگ
طرز تهیه :
سیبها را پوست بگیرید و به صورت خلالی نازک برش بزنید و کمی آبلیمو روی آن بزنید تا سیاه نشود، سپس ساقه کرفس را نیز خلالی نازک خرد کنید. بعد گردو و کشمش را به صورت جداگانه چند دقیقه در آب جوش خیس کرده تا مرطوب شود و بعد از مرطوب شدن گردو را خرد کرده و همراه کشمش، کاهو، نعنا و گشنیز به سیب و کرفس اضافه کنید و مخلوط کنید.
برای سس سالاد، سس مایونز، خامه و شکر مخلوط کرده و به سالاد اضافه کنید و نوش جان کنید.
این سالاد برای وعده شام بسیار مناسب است.
به دلیل استفاده از سبزیجات مختلف در این سالاد میتوان از آن به عنوان منبع غنی از ویتامینها اشاره کرد.
میتوانید نصف سیب را با پوست برای زیبا شدن سالادتان استفاده کنید.
منبع: عصر ایران
انتهای پیام/