تولید کننده‌ها و فرشندگان فرآورده‌های خام دامی بهداشت را رعایت کنند/ تهدید سلامت مردم خط قرمز دامپزشکی

مدیر کل دامپزشکی استان یزد با اشاره به شیوع انواع بیماری ها، گفت: تولید کننده‌ها و فرشندگان فرآورده‌های خام دامی بهداشت را رعایت کنند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ،  علی اکبر حداد زاده مدیر کل دامپزشکی استان یزد با اشاره به اینکه طرح نظارت بهداشت فراورده‌های خام دامی ویژه نوروز ۹۹ در یزد از ۲۵ اسفند آغاز می شود، گفت: این نظارت ها تا ۱۷ فروردین ماه ادامه دارد.

او افزود: در این ایام در صورت مشاهده عرضه فراوده‌های خامی دامی در فضای باز و غیر بهداشتی در سطح شهر به طور جدی برخورد خواهد شد.

حداد زاده با بیان اینکه تمامی شبکه‌های دامپزشکی کل استان یزد در این ایام در دو شیفت از ۸ صبح تا ۸ شب فعال هستند، ادامه داد: ۲۵ اکیپ در قالب ۱۳ اکیپ سیار برای بررسی‌های میدانی از فروشگاه‌های عرضه فراورده‌های پروتئینی و ۱۲ اکیپ ثابت برای پیگیری‌های ستادی برنامه ریزی شدند تا اطمینان حاصل شود که وضعیت فراورده‌های قابل عرضه از نظر بهداشتی کاملا مناسب است.

او از کشیک بخش‌های تخصصی وابسته به دامپزشکی همچون کلینیک ها، داروخانه ها، کشتارگاه‌ها و حتی آمایشگاه اداره کل خبر داد و گفت: کشتارگاه‌ها باید آمادگی کافی برای تامین نیاز گوشت قرمز و مرغ جامعه، کلینیک‌ها و داروخانه‌های دامپزشکی هم آمادگی پاسخگویی و تامین نیاز مراجعین و آزمایشگاه هم کشیک پیگیری‌های نظارتی را داشته باشند.

مدیر کل دامپزشکی استان یزد افزود: در این ماه در طرح نظارت بهداشت فراورده‌های خام دامی از مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی قصابی ها و رستوران‌ها آشپزخانه‌ها  نیز بازدید خواهیم داشت.

حداد زاده تاکید کرد: همه فروشنده ها و تولید کننده ها حتما از دستکش و ماسک استفاده کنند تهدید سلامت مردم خط قرمز دامپزشکی است.

انتهای پیام/ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار