به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، فریبرز غیبی رئیس مرکز جنگلهای خارج از شمال سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: با توجه به اینکه زندگی ما وابسته به منابع طبیعی است و در عین حال باید به فکر آیندگان هم باشیم بنابر این هر روز و هر ساعت باید به فکر منابع طبیعی بود.
وی افزود: ما از آذر امسال به دلیل جا به جایی فصول و تغییر اقلیم و دما شروع به کاشت ۱۴ میلیون اصله نهال کردیم و در ۳۹ هزار هکتار نیز با بذر و نهال جنگل کاری کردیم.
وی با اعلام این خبر که بیش از ۹ میلیون اصله نهال در هفته منابع طبیعی توزیع و کاشته میشود، گفت: هموطنان میتوانند این نهالها را از مراکز مربوطه تهیه کنند و بکارند.
بیشتر بخوانید: درختکاری مختص اسفند نیست/حفاظت از عرصه های منابع طبیعی راهی برای توسعه پایدار
غیبی کاشت نهال و درخت را از مراحل اولیه احیا و توسعه درختکاری و جنگل کاری دانست و گفت: مسئله مهمتر مراقبت و نگهداری از درختان است که ما در این راستا و در این هفته بیش از ۹ میلیون نهال را توزیع میکنیم. سازمان جنگلها با همکاری هلال احمر، شهرداری، نیروی نظامی و انتظامی و وزارت کشور در حاشیه جادهها بوستانها و پارکها درختکاری میکند.
رئیس مرکز جنگلهای خارج از شمال سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری همچنین مطرح کرد: ما با جوامع محلی قرار داد میبندیم تا از درختان و نهالها مراقبت کنند و سازمان ویژهای را هم برای کاشت نهال قرار دادیم تا در جای جای کشور از نهالها و درختان مراقبت کنیم.
وی با اشاره به برنامه سازمان جنگلها برای افزایش سرانه جنگلها از ۰,۱۷ صدم به ۰.۲۵ صدم درصد اظهار داشت: ما بر اساس تجربه سازمان جنگلها و سازمان تحقیقات چالهها و سامانههایی را ایجاد کردیم تا از آب باران و برف استفاده بیشتری کنیم و بیشترین میزان رطوبت را داشته باشیم.
انتهای پیام/