استاندار البرز گفت: تولیدکنندگان البرز در شرایط خاص مواجهه با ویروس کرونا روسفید هستند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، شهبازی، استاندار البرز در دیدار با جمعی از تولیدکنندگان استان، با اشاره به جلسه استانداران با وزیر کشور که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، گفت: در این جلسه به تشریح شرایط استان پرداختم چراکه البرز طبق فرمایش مقام معظم رهبری ایران کوچک نام گرفته است.

او افزود: استقرار ۴ زندان، جمعیت یک میلیون نفری حاشیه نشین ها، سکونت اقوام مختلف کشور و تراکم بالای جمعیت، از جمله دغدغه‌های این استان است.

شهبازی گفت: متوسط تراکم جمعیت کشور حدود ۱۴ نفر در هر کیلومتر مربع است ولی این میزان در البرز ۵۲۲ نفر و همچنین در کرج و فردیس ۹ و ۱۰ هزار نفر در کیلومتر مربع است.

استاندار البرز افزود: تولیدکنندگان البرز در حوزه مواد ضدعفونی کننده و سایر اقلام پزشکی و دارویی برای مقابله با کرونا بسیار همراه بودند و تاکنون اقدامات بزرگی در این راستا رقم خورده است.

او با بیان این که در چین مردم برای کنترل شیوع کرونا وارد عمل شدند، گفت: گویا مردم ایران این بیماری را جدی نگرفته اند چراکه همچنان در حال سفر و حضور در معابر پرتردد هستند.

شهبازی گفت: سعی کردم بهترین اقدام و تصمیم را برای کاهش شیوع کرونا و مرگ و میر ناشی از آن داشته باشم، تاکنون هم پاسخ خوبی دریافت کرده ایم، بنابراین اهمیتی ندارد که حاشیه پردازان به دنبال چه چیزی هستند.

او افزود: تولید مواد ضدعفونی کننده در البرز به اندازه کافی بود، ولی متاسفانه سیستم توزیع بدرستی عمل نمی کرد.

استاندار البرز با بیان این که اکنون در شرایط جنگ با کرونا قرار داریم، گفت: تولیدکنندگان البرز در این برهه روسفید خارج شدند چون از ابتدا پای کار بودند.

انتهای پیام/خ.خ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۱ ۱۹ اسفند ۱۳۹۸
چرا داروخانه های کرج با این همه تولید نه ماسک دارن نه محلول ضد عفونی کننده فقط هلال احمر کرج در حد محدود داره توزیع میکنه راستی این همه تولید کجا میره؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۱ ۱۹ اسفند ۱۳۹۸
چرا داروخانه های کرج با این همه تولید نه ماسک دارن نه محلول ضد عفونی کننده فقط هلال احمر کرج در حد محدود داره توزیع میکنه راستی این همه تولید کجا میره؟