محمد کاظم زاده، مدیر نظارت بر مواد غذایی در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان گفت: با بیان اینکه بیماران ریوی باید روزانه بیشتر از ویتامینهای آ و سی از جمله میوههای نظیر پرتقال، نارنگی، کیوی، کلم، شلغم، فلفل دلمه ای، گوجه، جعفری، هویج، اسفناج، برگ چغندر استفاده کنند.
مدیر نظارت بر مواد غذایی و ارزیابی محصولات آرایشی و بهداشتی با اشاره به اینکه مصرف مایعات باید افزایش پیدا کند افزود: تا حد ممکن از غذاهای بیرون باید خوداری کرد.
کاظم زاده با تاکید بر اینکه گروههای حساس در جامعه باید بیشتر مراقب سلامتی خود باشند،گفت: بچههای زیر پنج سال و خانمهای باردار بیشتر در معرض خطر هستند و باید روزانه سه وعده میوه و دو واحد سبزی مصرف کنند.
او با بیان اینکه برای پیشگری از بیماری کرونا باید سیستم ایمنی بدن را بالا برد، افزود: در موقع خرید میوه وسبزیجات باید میوه را شسته و با مواد شوینده ضد عفونی کرد و در نبود مواد ضد عفونی کننده میتوان از سرکه ونمک به عنوان مواد ضد عفونی کننده استفاده کرد.
انتهای پیام /م