افرادی که احساس می‌کنند ناقل ویروس کرونا هستند باید به نکاتی توجه کنند.

هاشمیان فوق تخصص بیماری های عفونی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، در پاسخ به این سوال که اگر بدانیم ناقل ویروس کرونا هستیم  ولی هیچ علائمی نداشته باشیم باید چه کارهایی انجام داد؟ اظهار کرد: مردم باید در صورت نبود هیچ علائمی از بیماری کرونا مانند تب بالا، سرفه شدید و تنگی نفس در خانه بمانند و به طور مرتب دست‌های خود را با آب و صابون شستشو دهند. در صورت بروز هر یک از علایم باید زیر نظر پزشک قرار گیرند.

این فوق تخصص بیماری های عفونی گفت: بهترین راه پیشگیری از بیماری کووید 19 رعایت بهداشت فردی و جمعی است و مردم از حضور در مراکز شلوغ و پر ازدحام به شدت پرهیز کنند.

سازمان جهانی بهداشت در سرتاسر دنیا به دنبال شناسایی، ردیابی و محدود کردن ویروس جدیدی از خانواده ویروس کرونا به نام«کوید-۱۹» (COVID-19) است. ویروس COVID-19 هنوز در حال مبتلا کردن افراد زیادی در چین و شیوع در کشورهای دیگر دنیا است. 

ویروس کرونا در ایران هم در حال پراکنده شدن است.  درباره علائم کرونا هوشیار باشید اما وحشت نکنید.

از تماس دست‌ها با چشم‌ها، بینی و دهان خودداری کنید

از تماس دست‌ها با چشم، بینی و دهان بپرهیزید. دست‌ها با سطوح مختلفی در تماس هستند و ممکن است ویروس را جذب کنند. زمانی که دست‌ها به ویروس آلوده شدند، به راحتی می‌توانند ویروس را به چشم‌ها، بینی و دهان انتقال دهند و از این طریق ویروس وارد بدن شما شده و شما را بیمار کند.

بهداشت تنفسی را تمرین کنید

 بهداشت تنفسی به معنی پوشاندن دهان و بینی با داخل آرنج یا دستمال کاغذی هنگام عطسه و سرفه و دور انداختن دستمال به سرعت است.

قطرات ریزی که با عطسه و صرفه از دهان و بینی ما خارج می‌شوند، ویروس را گسترش می‌دهند. با رعایت نکات بهداشتی تنفسی، می‌توانید از اطرافیان خود در برابر ویروس‌هایی مانند سرماخوردگی، آنفولانزا و کرونای جدید COVID-19 محافظت کنید.

اگر علائم کرونا را دارید با مراجع مربوطه تماس بگیرید

متخصصین ملی و محلی شما به روزترین اطلاعات در مورد شرایط منطقه شما را دارند. اطلاع دادن به کمک رسان‌ها کمک می‌کند که شما را فورا به مراکز درمانی مناسب ارسال کنند. این کار هم برای خودتان بهتر است و هم از انتشار ویروس و عفونت‌های دیگر جلوگیری کرده‌اید.

در مورد جدیدترین اطلاعات و اقدامات در مورد ویروس COVID-19 مطلع باشید و توصیه‌های مراکز بهداشت یا محل کار خود را در مورد اینکه چطور از خود و دیگران در برابر ویروس COVID-19 محافظت کنید، جدی بگیرید.

پزشک متخصص را در مورد سوابق سفر‌های اخیر یا هر گونه تماس و بازدید با مسافرین دیگر مطلع کنید.  این کار در فرستادن شما به مرکز پزشکی مناسب کمک می‌کند. همچنین به جلوگیری از انتشار احتمالی ویروس COVID-۱۹ و دیگر ویروس‌ها کمک می‌کند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مینا
۱۱:۱۳ ۱۵ تير ۱۳۹۹
سلام خسته نباشین من الان دوهفته هست که شوهرم تست کرونا داده بعد دوهفته بهمون زنگ زدن که تستش مثبته ولی هیچگونه علایمی هم نداره الان باید چکار کنیم آیا امکانش هست که منم گرفته باشم.نمیخام برم تست بدم چون جواب تستارو خیلی دیر میدن
Iran (Islamic Republic of)
جعفری
۱۵:۴۹ ۰۱ تير ۱۳۹۹
سلام،الان یماهه نامزدمو مامان و باباش کرونا گرفتن ولی من هنو نگرفته خاستم بپرسم چرا؟؟الان من ناقلم؟؟
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه
۲۲:۴۷ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
ایا خارش گلو از نشانه های این ویروس است