به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سس سیر به سبک رستورانیاختصاصی تابناک باتو؛ سس سیر، طعمدهندهای لذیذ است که همراه با مرغ، قارچ و ماهی، سرو میشود. این سس، به روشهای مختلفی تهیه میشود.
سیر: دو بوته
نمک: دو قاشق چایخوری
آبلیمو: نصف پیمانه
روغن ذرت یا آفتابگردان: یک پیمانه
روغن زیتون: یک پیمانه
سیرها را پوست گرفته و خوب له میکنیم. سپس آنها را در مخلوط کن میریزیم.
نمک و آبلیمو را به سیر اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
همانطور که مخلوط کن روشن است، روغنها را به تدریج اضافه میکنیم تا سسی یکدست مانند سس مایونز، به دست آید.
منبع: تابناک با تو
انتهای پیام/