به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پودر چیلی خوراکهای گوشتی یا مرغی و مخصوصا خوراکهایی که حبوبات داخلشونه مثل خوراک لوبیا چیتی رو خیلی خوشطعم و لذیذ میکنه امیدوارم این ادویه رو درست کنین و ازش برای طعم دادن به غذاهاتون استفاده کنین.
پودر پاپریکا: ۲ قاشق غذاخوری
پودر زیره: ۱ قاشق چایخوری
اورگانو: ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر: ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر پیاز: ۳/۴ قاشق چایخوری
فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق چایخوری
۱. حالا همهی ادویهها رو داخل یه کاسه بریزین.
۲. مواد رو با هم مخلوط کنین و ادویه شما حاضره. میتونین پودر چیلیای که درست کردین رو تست کنین و در صورت لزوم مقدار ادویههای داخلش بر طبق سلیقهتون تغییر بدین.
برای تهیه پاپریکا کافیه فلفل دلمهایهای قرمز رنگ رو خرد کنید و خشک کنید. بعد هم پودر کنید. این پودر پاپریکای شیرین هست که برای عطر و رنگ غذاها استفاده میشه. اگه بخواید کمی تند باشه میتونید کمی فلفل قرمز هم همراه فلفل دلمهای خشک کنید و پودر کنید.
در رابطه با اورگانو باید بگم که اسم دیگه اش پونهی کوهی هستش پس اگه جایی به اسم اورگانو پیداش نکردین حتما به این اسم هم دنبالش بگردین.
منبع: دونفره
انتهای پیام/