در ادامه یادآور شد: اتاق بازرگانی بخشی از واردات کمبودهای این روزهای بیمارستانها، مراکز و کادر درمانی را به عهده گرفته است.
زالی در ادامه بیان داشت: به دلیل ظرفیت اندک بیمارستانها، تختهای بیمارستانی استفاده نشده دانشگاههای علوم پزشکی به سولههای نقاهتگاهی که با کمک بسیج جامعه پزشکی و سپاه پاسداران تعبیه شده، ارسال شده است تا بیماران بهبودیافته از کرونا، طی ۲ هفته در این سولهها استراحت کنند، زیرا هر بیمار بهبودیافته تا حدود دو هفته پس از ترخیص، خطر ابتلا مجدد به بیماری را دارد.
او در ادامه یادآور شد: افراد پرخطر خانوادهها که شامل بیماران قلبی، ریوی، کلیوی، کبدی، سرطانی، زمان باردار، افراد مسن و همچنین افرادی که سابقه مصرف طولانی مدت کورتون را دارند میشوند، کمترین مراودات خطرناک برای آنها صورت گیرد، زیرا این افراد بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری هستند و به طور کلی بیماری کویید ۱۹ با شرایط سنی افراد ارتباط مستقیم و بسزایی دارد.
فرمانده ستاد ملی مدیریت مقابله با بیماری کرونا تاکید کرد: بیماری کرونا متاثر از رفتار مردم است، به طور کلی اگر رفتار اجتماعی، تردد درون شهری و همچنین میزان ارتباط افراد ناقل یا حامل بیماری کرونا با افراد سالم کاهش یابد، چرخه انتقال ویروس نیز به مراتب کاهش مییابد.
زالی تأکید کرد: افراد جامعه باید توجه داشته باشند که فعلاً وقت سفر رفتن و کارهای تفننی نیست و این هشدار بهداشتی را جدی بگیرند و به موارد خودمراقبتی و خودقرنطینگی در منزل روی بیاورند تا شرایط آرام شود.
انتهای پیام /