مجید فیاضی مدیر جهادکشاورزی ایرانشهر در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت:با بیان اینکه از هر هکتار زمین زیر کشت ۴ تن باقلا در ایرانشهر برداشت میشود اظهار داشت: پیشبینی میشود تا پایان فصل برداشت بیشاز ٨٠٠ تن باقلا برداشت و روانه بازارهای داخل و خارج از استان شود.
او افزود: رقم باقلای کشت شده در ایرانشهر از نوع محلی است که با توجه به طعم و مزه مناسب آن بیشتر بصورت تازه خوری مصرف و مازاد آن نیز خشک و به بازار عرضه میشود.
مدیر جهادکشاورزی ایرانشهر گفت: بیشاز ۴٠٠ نفر در کار کاشت و برداشت باقلا در سطح این شهرستان مشغول بکار هستند.
او اظهار داشت: کشت محصول باقلا در ایرانشهر از مهر آغاز و تا اواسط آبان و برداشت آن از اواخر اسفند آغاز و تا نیمه دوم اردیبهشت ادامه دارد.
فیاضی بیان کرد: باقلا یکی از منابع عالی فیبر و پروتئین به حساب میآید و مصرف آن همراه با برنج، تمامی پروتئینها و اسیدهای آمینه ضروری بدن را تامین میکند.
او افزود: کلسیم و پتاسیم موجود در باقلا از بروز پوکی استخوان جلوگیری کرده و به کنترل فشارخون بالا نیز کمک میکند.
مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر ادامه داد: این دانه گیاهی همچنین سرشار از آهن، فسفر، مس، منگنز، منیزیم، ویتامین C، ویتامین A، ویتامین K، ویتامین B و اسیدفولیک است بنابراین برای رفع کمخونی هم مفید بوده البته به شرطی که نسبت به آن حساسیت نداشته باشید.
انتهای پیام/گ