به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، با دستور العمل های زیر طرز تهیه لبوی مراکشی را یاد خواهید گرفت.
آماده سازی و پخت لبوی مراکشی: ۱۲۰ دقیقه
لبو متوسط ۱ کیلوگرم
آب ۱.۵ لیتر
پاپریکا ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۳۰۰ گرم یا بیشتر
عرق بهار نارنج ۱ فنجان
زیره سبز ۱ قاشق چایخوری
دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
آبلیمو به میزان لازم
پیازچه خرد شده ۶ عدد
نمک ۱ قاشق مرباخوری
لبوها را در قابلمه ریخته و بگذارید بمدت ۱ ساعت بجوشد تا پخته شود.
از آب در آورده و پوست آن را بگیرید.
۱.۵ فنجان از آب آن را درون یک کاسه ریخته و بقیه مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید.
لبوها را برش داده و با مواد مخلوط کنید.
به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید.
منبع: عصر ایران ۲
انتهای پیام/