به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طرز تهیه این سالاد را به سادگی هر چه تمام تر یاد خواهید گرفت.
ابتدا یک پیمانه لوبیا سفید را بشویید بگذارید بپزد. بعد به سراغ آماده سازی بقیه موادتان بروید. یک کرفس با برگهای جوانش را خوب بشویید بگذارید آب آن برود. بعد حسابی آن را ریز کنید.
اندازه نصف لیوان شوید پاک شده، شسته شده و ریز شده هم روی کرفس بریزید. بعد دو تا حبه سیر را له کنید به کرفس و شوید اضاف کنید. چند تا بوته پیازچه را بشویید، خشک کنید و آن را ریز خرد کنید. آن را هم به مواد سالادتان اضافه کنید.
مقدار کمی نمک، فلفل سیاه و نصف استکان روغن سالاد و نصف استکان سرکه هم بریزید. بعد اینها را با هم خوب مخلوط کنید.حالا لوبیای پخته شده را داخل آبکش بریزید که هم آب آن گرفته شود و هم خنک شوند. آخرین مرحله اضافه کردن لوبیا به این سالاد است؛ اما باید یک ساعتی قبل از سرو آن را بگذارید داخل یخچال تا حسابی مزهها به خورد هم بروند.سپس در یک ظرف بریزید و آن را سرو کنید، امیدواریم از طعم این سالاد لذت ببرید.
منبع: مجله آشپزی مثبت
انتهای پیام/