به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، هر سال با نزدیک شدن به ایام پایانی سال ، بازار خرید و فروش در صنوف مختلف داغ می شد اما امسال شیوع کرونا و پرهیز مردم از رفت و آمدهای غیرضرور سبب کسادی بازارها شده و کسبه را با مشکلات مختلفی روبه رو کرده است.
در این شرایط تمهیداتی به خصوصی برای نمایشگاه های بهاره که هر سال اسفند ماه در سراسر کشور به منظور تأمین مایحتاح مردم با قیمت مناسب برگزار می شد، اندیشیده شده و مسئولان برای کمک به کسبه و بازاریان طرح "جشنواره نمایشگاه بهاره مجازی" را اجرایی می کنند.
این طرح که از صبح امروز کار خود را شروع کرده است، امکان خرید کلیه کالاهای مورد نیاز مردم در ایام پایانی سال را به صورت اینترنتی فراهم کرده و حتی کسبه های خرد نیز می توانند برای فروش کالای خود از این طریق اقدام کنند.
بنابراین،مردم می توانند با مراجعه به آدرس ttp://bahar99.ir پس از مقایسه قیمت در فروشگاه های مختلفی که در این طرح شرکت کرده اند، کالای خود را به بهترین قیمت خریداری کنند تا نیاز حضوری مردم برای خرید در این ایام و با شرایط فعلی، به حداقل برسد.
رهبری رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت صنعت، معدن و تجارت در این خصوص تصریح کرد: جشنواره بهاره مجازی با شعار «همدلی مردم و اصناف» و با کمک بخش خصوصی راه اندازی شده است که بستری مناسب برای خرید و فروش مجازی از سوی مصرف کنندگان و فروشندگان محسوب می شود.
او افزود: در خصوص رسیدگی به شکایات مردمی در مورد تاخیر در تحویل کالا و یا معیوب بودن اجناس فروشگاههای اینترنتی، ساز و کارهای قانونی و قضایی مناسبی تدوین و ترسیم شده است.
رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت صمت با اشاره به درخواست کاهش ۵۰ درصدی مالیات بر ارزش افزوده اقلام موجود در فروشگاههای اینترنتی بیان کرد: برای تبدیل کردن تهدید کرونا به فرصت رشد اقتصادی، این درخواست طی نامهای به معاون اول رئیس جمهور ارسال شد و در صورت موافقت، این تخفیف برای یک الی سه ماه عملیاتی خواهد بود.
همچنین نوده فراهانی رئیس اتاق اصناف تهران گفت: دارا بودن پروانه کسب، شرط حضور در فروشگاههای اینترنتی خواهد بود و براساس قانون، صاحبان پروانه کسب، حق توزیع محصولی که خارج از محدوده قانونی باشد را ندارند.
او افزود: وجود پروانه کسب در موضوع فروشگاههای اینترنتی میتواند دلگرمی مصرف کننده در قبال مشکلاتی از قبیل، معیوب بودن احتمالی کالا و یا دیر رسیدن کالا به دست مشتری باشد.
انتهای پیام/