به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، با انتشار ویروس کرونا در بیش از ۱۰۰ کشور و کشته شدن ۵ هزار نفر در سراسر جهان، کارشناسان مسائل بهداشتی یک سری دستورالعملها برای جلوگیری از اشاعه ویروس و مواجهه با افراد مبتلا ارائه کرده اند که مهمترین آن شستن دستها و خودداری از دست دادن است.
در همین حال، سران مختلف کشورهای جهان نیز از دست دادن با هم در رویدادهای سیاسی خودداری میکنند.
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا که پیشتر در تلاش بود تا ویروس کرونا را کم اهمیت جلوه دهد، اینک به عمق فاجعه پی برده و در دیدارهای رسمی خود از دست دادن با مقامات اجتناب میکند. ترامپ پیش از این گفته بود: «ریسک کرونا برای مردم آمریکا بسیار اندک است. برای مقابله و مهار کردن این بیماری در صورت شیوع آن، البته اگر شیوع پیدا کند، آمادگی داریم.»
او در دیدار با «لیو وردکار» نخست وزیر ایرلند، درباره دست ندادن در این شرایط یک پیام بهداشتی داد و گفت در سفری که به هند داشته است شکلی از سلام دادن را که سلام هندی یا «ناماسته» نامیده میشود فرا گرفته و قصد دارد به این شیوه به مقامات خوش آمد بگوید.
ترامپ در دیدار با نخست وزیر ایرلند گفت: ما امروز دست ندادیم. به هم نگاه کردیم و گفتیم قرار است چکار کنیم. احساس عجیبی بود، ولی ما این کار را با سلام هندی [چسباندن کف دو دست] انجام دادیم. من تازه از هند بازگشته ام و در آنجا یکبار هم دست ندادم.
تاکنون ویروس کرونا بیش از ۱۷۰۰ تن را در آمریکا مبتلا کرده و ۶ کشته بر جای گذاشته است.
در همین حال، ویدئوهایی از مقامات و سران کشورهای مختلف همچون پرنس چارلز، شاهزاده انگلیسی، امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه و نخست وزیر رژیم صهیونیستی منتشر شد که همگی آنها از دست دادن خودداری میکردند و سعی داشتند با سلام هندی از دست دادن رها شوند.
بر اساس آخرین آمار، ۱۳۴ هزار نفر در ۱۱۴ کشور جهان به ویروس کرونا آلوده شده اند، ۴۹۸۳ نفر فوت کرده اند و بیش از ۷۰ هزار نفر بهبود یافته اند.
انتهای پیام/