به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر شما هوس خوردن موز کردید و برای خرید موز زرد رسیده به میوه فروشی مراجعه کردید و موز قرمز دیدید اصلا تعجب نکنید. چون موز قرمز نیز به مرحله تولید رسیده است. البته باز هم نمیشود به موزهای قرمز بازار اعتماد کرد، چون ممکن است اینها نیز رنگ شده باشند.
این موز مخلوطی از موز با انواع توت است که کشاورزان با مهارت و هنرمندی آنها را پیوند زده اند و توانسته اند مزهها و طعمهای بسیار خوشمزهای بدست آورند. این موز به طور متوسط دارای ۴۰۰ میلی گرم پتاسیم و همچنین سرشار از ویتامین c است.
موز قرمز دارای ۴۰۰ میلی گرم پتاسیم و همچنین سرشار از ویتامین c است
موز قرمز در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری رشد میکند و ۹ ماه طول میکشد تا کاملا رسیده شود
این نوع موز معمولا در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری رشد میکند و تقریبا ۹ ماه طول میکشد تا کاملا رسیده شود.
کشورهایی همچون کاستاریکا، مکزیک و برخی کشورهای آفریقایی مانند تانزانیا و زنگبار محل رشد این موز قرمز رنگ هستند.
منبع: wikijavan.com
انتهای پیام/