سرپرست شبکه دامپزشکی خوشاب گفت: با نزدیک شدن به ایام پایانی سال طرح تشدید نظارت بهداشتی در خصوص فرآورده‌های دامی بیشتر شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محمود ترخاصی سرپرست شبکه دامپزشکی خوشاب گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر اماکن تولید، نگهداری وتوزیع کلیه فرآورده‌های خام دامی، رستورانها، آشپزخانه هاو... از مورخ ۱۳۹۸/۱۲/۲۵ لغایت ۱۳۹۸/۱/۱۵ با برقراری کشیک‌های نظارتی انجام می‌شود.

او ادامه داد: در ایام تعطیلات نوروز ۹۹ کشتارگاه دام در هماهنگی بعمل آمده با شهرداری سلطان آباد، فعال است و نظارت بهداشتی بر کشتارگاه دام صورت می‌پذیرد.

سرپرست شبکه دامپزشکی خوشاب با اشاره به موضوع پیشگیری از آلودگی‌های بیماری زا گفت: برای پیشگیری و کنترل انتقال بیماری‌های میکروبی و ویروسی نظیر کرونا ویروس و امثالهم قطعه بندی انواع فراورده‌های دامی مانند گوشت دام‌ها و طیور در واحد‌های پروتئینی ممنوع شده است.

ترخاصی افزود: کلیه واحد‌های عرضه کننده مواد پروتئینی بایستی گوشت مرغ و آلایش را در بسته بندی‌های مجاز به مشتری عرضه نمایند و اصول بهداشت فردی و محیطی را طبق نظر کارشناسان شبکه بهداشت رعایت کنند.

او تصریح کرد: عرضه ماهی قرمز امسال در سطح شهرستان طبق مصوبه کارگروه سلامت و امنیت غذایی و در راستای پیشگیری از انتقال فیزیکی ویروس کرونا ممنوع می‌باشد.

سرپرست شبکه دامپزشکی خوشاب گفت: خوشاب فاقد واحد عرضه کننده ماهیان زینتی می‌باشد و عرضه ماهی قرمز در معابر و روستا‌ها توسط افراد با توجه به شرایط ویژه‌ای که قرار داریم مخاطرات بهداشتی زیادی دارد.

انتهای پیام//ع. ظ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.