رئیس موسسه صنعتی گوشت مشهد سلامت تمامی گوشت‌ها و آلایش‌های استحصالی کشتارگاه صنعتی مشهد را از حیث هرگونه آلودگی و بیماری تایید کرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، سید مجید موسوی رئیس موسسه صنعتی گوشت مشهد گفت: اقدامات گسترده بهداشتی انجام شده و تایید سلامت تمامی گوشت‌های تولیدی و آلایش‌های استحصالی این کشتارگاه به مجاوران و زائران حریم رضوی برای مصرف بدون نگرانی این مواد خوراکی اطمینان می دهیم.
 
او با اشاره به اضطرابی که بر اثر شیوع ویروس کرونا بر سر مردم عزیزمان سایه افکنده است، ادامه داد: اقداماتی بهداشتی و کنترلی گسترده ای، چون دراختیار گذاشتن محلول‌های اسپری ضد عفونی کننده به پرسنل تمامی واحد‌ها و شستشو و استریل کلیه سطوح خطوط کشتار در کشتارگاه صنعتی مشهد به صورت منظم انجام می‌شود و حیث رعایت موازین بهداشتی جای هیچ گونه نگرانی برای مصرف کنندگان باقی نمی‌ماند.

رئیس موسسه صنعتی گوشت مشهد گفت: این اطمینان خاطر را به مصرف کنندگان و شهروندان عزیز مشهدی می دهیم که محصولاتی، چون انواع گوشت قرمز و آلایش‌های خوراکی از جمله جگر، دل، قلوه، کله پاچه را در صورتی که ممهور به مهر بهداشتی دامپزشکی و دارای بر چسب این موسسه باشد، با خیالی آسوده خریداری و مصرف کنند.
 
موسوی با بیان اینکه تمامی دام‌ها از لحظه ورود، ذبح و تا زمان خروج گوشت و استحصالات جانبی آن‌ها از کشتارگاه تحت نظر کارشناسان دامپزشکی و بهداشت استان قرار دارند، افزود: ناظران و کارشناسان بهداشتی در این کشتارگاه از هیچ کوششی در جهت شناسایی و پیشگیری از آلودگی گوشت‌ها و آلایش‌های دامی به باکتری و ویروس و آلودگی‌های ثانوی دریغ نمی‌کنند و تمامی دام‌ها از زمان ورود تا هنگام خروج محصول نهایی از موسسه، لحظه به لحظه توسط آن‌ها کنترل می‌شود.              

 او طرح شناسنامه دار کردن گوشت‌های استحصالی در این کشتارگاه به اجرا در آمده است، تصریح کرد: متاسفانه این باور نادرست در برخی از مردم وجود دارد که گوشت دام‌های ذبح شده در کنار جاده‌ها و یا حواشی شهر‌ها برای مصرف مناسب اند، ولی باید دانست که چنین تفکری امری کاملاً غلط بوده و باید با فرهنگ سازی صحیح از این تبلیغات نادرست جلوگیری کنیم تا تبعات منفی این امر کاهش یابد.
 
رئیس موسسه صنعتی گوشت مشهد گفت: توصیه می کنیم که مصرف کنندگان گوشت مورد نیاز خود را پس از رویت مهر دامپزشکی و لیبل الصاقی موسسه صنعتی گوشت مشهد از فروشگاه‌های معتبر خریداری کنند.
 
موسوی با اشاره به سلامت و ایمن بودن تجهیزات، سالن‌ها و گوشت‌های تولیدی این کشتارگاه از ویروس کرونا، افزود: از آنجایی که گوشت باید در سالم‌ترین شرایط ممکن به دست مصرف کنندگان برسد علاوه برنظارت‌های دقیق بهداشتی، کلیه لاشه‌ها پس از شستشوی کامل در هنگام خروج ازسالن‌های ذبح دام به سالن‌های پیش سرد هدایت شده و به مدت ۲۴ساعت در دمای صفر تا چهار درجه به منظور از بین رفتن باکتری‌ها و ویروس‌ها از جمله  تب کریمه کنگو نگهداری و سپس جهت توزیع در مراکز عرضه با خودرو‌های یخچال دار مخصوص حمل فرآورده‌های خام دامی انتقال داده می‌شوند.

او با اشاره به انجام کنترل‌ها و آزمایشات دائم پرسنل شاغل در کشتارگاه توسط خانه بهداشت کارگری موسسه، ادامه داد: تاکنون هیچ مورد مشکوکی از ابتلا به ویروس کرونا در کشتارگاه صنعتی گوشت مشهد مشاهده نشده است و در صورت مراجعه افراد با علائم مربوطه بلافاصله با آمبولانس به مراکز بهداشتی اعزام می‌شوند.

رئیس موسسه صنعتی گوشت مشهد گفت: تمامی اقدامات ایمنی بهداشتی و نیز رعایت موازین شرعی در این کشتارگاه به کار گرفته شده و مردم از استفاده ی گوشت‌های فاقد مهر دامپزشکی و بر چسب شناسائی موسسه صنعتی گوشت مشهد خودداری کنند.
 
موسسه صنعتی گوشت مشهد بزرگترین کشتارگاه صنعتی ایران بوده که با داشتن سه خط کشتار مدرن و مراحل پیش سرد وبسته بندی، علاوه بر تامین بیش از ۸۵ درصد از گوشت قرمز مصرفی مردم مشهد در توزیع آن به سایر شهر‌های کشور نیز فعالیت چشمگیری دارد.
 
انتهای پیام//ز.ق
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.