به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ماهی غذایی کامل و پر از خاصیت است علاوه بر خاصیت زیاد، این غذا بسیار طعم خوبی دارد. از آنجایی که انواع ماهی خوراکی در طبیعت وجود دارد و هر کدام هم طعم متفاوتی با ماهیهای دیگر دارند انتخاب ماهی بستگی به ذائقه افراد دارد. ماهی را همچنین میتوان با روشهای مختلفی طبخ کرد. سرخ کردن و یا آبپز کردن و یا دودوی کردن؛ ما در ادامه طرز تهیه تارتلت ماهی دودی را برایتان اورده ایم.
مواد لازم برای تهیهی خمیر تارتلت:
آرد ۱۲۵ گرم
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
کره ۷۵ گرم
زردهی تخم مرغ ۱ عدد
ماست به اندازهی کافی
مواد لازم برای مواد رویه تارتلت ماهی دودی:
ماهی دودی ۲۰۰ گرم
آبِلیموی تازه نصف لیمو
کره ۲۵ گرم
پیاز خردکرده ۱ عدد
قارچ ۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
خامه ۶ قاشق سوپخوری
پنیر گودا ۱۰۰ گرم
جعفری خردکرده ۱ قاشق سوپخوری
ادویه به مقدار کافی
طرز تهیه تارتلت ماهی دودی:
آرد را در ظرفی الک کنید و نمک را به آن بیفزائید.
کره را تکه تکه سازید و داخل آرد بریزید و با نوک انگشت مخلوط کنید تا مواد، به شکل خرده نان درآید. برای آسانی کار، میتوانید از خمیرگیر غذاساز خانگی استفاده کنید.
زردهی تخم مرغ را به مواد اضافه نمائید و دوباره با نوک انگشتان مخلوط سازید.
ماست را کم کم افزوده و خمیر را جمع کنید.
توجه داشته باشید که این خمیر نیاز به ورز دادن ندارد. حالا خمیر را در کیسهی نایلونی بگذارید و به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال استراحت دهید.
اینک خمیر را به شکل دایره و به ضخامت ۳ میلیمتر با وردنه باز کنید و در قالبهای کوچک تارت پهن کنید و با چنگال چند سوراخ در آنها ایجاد نمائید.
خمیر را در فر -که با دمای ۱۷۵ درجهی سانتیگراد گرم کرده اید- به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه بپزید تا طلائیرنگ شود.
اکنون ماهی را همراه با آب و نصف آبِ لیموترش در ظرفی قرار دهید و بگذارید کمی بپزد.
سپس تیغهای ماهی را جدا سازید. کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید و پیاز را در آن کمی تفت دهید.
قارچ را خرد کنید و به پیاز بیفزائید و ۳-۴ دقیقه تفت دهید.
ماهیهای استخوان گرفته و ادویه را اضافه نمائید.
اکنون مایه را در تارتلتها بریزید و کنار بگذارید.
تخم مرغها را با چنگال بزنید، خامه، پنیر و بقیهی آبلیمو را بیفزائید و مخلوط کنید، جعفری و کمی ادویه به آن اضافه کنید و روی مواد داخل خمیر بریزید.
سپس در فر (تاون) گرمشده با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد، به مدت ۳۰-۳۵ دقیقه بپزید تا تارتلتها طلائی رنگ شوند.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/