به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه استیک براکیول باید نکات زیر را رعایت کنید.
مواد اصلی:
گوشت استیک قلوه گاه
۸۰۰ گرم
سالسا (گوجه فرنگی)
۳/۱/۴ فنجان
سرکه سفید
۱/۴ پیمانه
آب مرغ
۲/۳ پیمانه
خرده نان
۱/۲ پیمانه
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان)
۲/۳ پیمانه
پنیر چدار رندهشده
۱/۳ پیمانه
سیر
۱ حبه
روغن زیتون
۴ قاشق سوپ خوری
برگ جعفری خردشده
۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل
به مقدار لازم
طرز تهیه
استیک براکیول
درجه سختی
زمان تهیه ۲۰
دقیقه
زمان پخت ۹۰
دقیقه
سیر را خرد کنید. پنیرها را رنده کنید
جعفری را خرد کنید
سیر، نان، پنیر، جعفری را در میکسر کاملا مخلوط کنید و با فلفل و نمک، سبزیجات معطر و ادویهجات دلخواه مثل آویشن مزهدار کنید
سپس ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون را نیز اضافه کنید و هم بزنید
استیک قلوهگاه را روی سطح صافی قرار دهید. مخلوط خردهنان را بهطور یکنواخت روی استیک بریزید تا روی آن را کاملا بپوشاند
از یک طرف شروع کنید و گوشت را به صورت رول درآورید.
با استفاده از نخ، رول استیک را ببندید تا از هم باز نشود. سپس روی آن نمک و فلفل بپاشید
فر را روی درجه ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید
۲ قاشق بقیه روغن را در یک ظرف مناسب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید
رول را در آن قرار دهید و سرخ کنید تا هر دو طرف آن به رنگ قهوهای درآید، حدودا ۸ دقیقه طول میکشد. سرکه و آب مرغ را نیز اضافه کنید و بگذارید بجوشد
سالسای گوجهفرنگی یا سس مارینارا را روی آن بریزید و مواد را هم بزنید
سپس روی ظرف را با ورق آلومینیم بپوشانید و اجازه دهید بپزد تا وقتیکه گوشت نرم شود، هر ۳۰ دقیقه یکبار براکیول را برگردانید و آن را به سس آغشته کنید.
پس از ۱ ساعت، پوشش روی ظرف را بردارید و پختن را ادامه دهید تا گوشت نرم شود، این کار حدودا ۳۰ دقیقه طول میکشد. کل زمان پخت باید حدودا ۱ ساعت و نیم باشد
رول براکیول را از سس جدا کنید. با استفاده از یک چاقوی تیز بزرگ، براکیول را به طور مورب برش ۴ سانتی متری دهید
قطعات براکیول را در بشقاب بکشید. با قاشق، سس را روی آنها بریزید و سرو کنید.
منبع: سر آشپز پاییون
انتهای پیام/