معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز نسبت به باور نادرست تاثیر مصرف خوراکی الکل در ضدعفونی کردن گلو و پیشگیری از ابتلا به کروناویروس، هشدار داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، علی اکبری معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: با توجه به شیوع کروناویروس در کشور و بر اساس توصیه‌های بهداشتی برای مراقبت از انتقال بیماری مبنی بر رعایت شست و شوی دست و ضدعفونی کردن آن‌ها با استفاده از محلول‌های استاندارد با پایه الکل، بر اساس تبلیغات برخی افراد سودجو در فضای مجازی و اغفال جوانان و افراد ناآگاه، عده‌ای برای ضدعفونی کردن گلو و پیشگیری از ابتلا به بیماری کروناویروس، اقدام به مصرف الکل به صورت خوراکی کرده اند.

او تصریح کرد: در طی روز‌های اخیر ۲۶۴ بیمار با مسمومیت الکل به بیمارستان‌های شیراز و شهرستان‌ها مراجعه کرده که تاکنون ۳۱ نفر فوت کرده اند و عده‌ای نیز در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شده اند.

اکبری از عموم شهروندان و هم استانی‌ها خواست تحت تاثیر تبلیغات فضای مجازی قرار نگرفته و اخبار و اطلاعات در این خصوص را تنها از مراجع رسمی پیگیری کنند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: الکل پس از مصرف خوراکی وارد کبد شده و منجر به آسیب جدی و غیر قابل برگشت می‌شود، همچنین سایر ارگان‌های حیاتی بدن مانند قلب، مغز، چشم و کلیه‌ها نیز دچار ضایعات غیر قابل جبرانی در اثر مصرف الکل می‌شود.

اکبری گفت: به دلیل شیوع بیماری کرونا و اختصاص ظرفیت‌های درمانی استان به ارائه خدمات بستری و درمانی به این بیماران، مراجعه تعداد قابل توجهی از بیماران با مسمومیت الکل منجر به کاهش ظرفیت‌های دانشگاه برای ارائه خدمت به بیماران مبتلا به ویروس کرونا شده است.

او با بیان این موضوع که اکثر افراد با تشخیص مسمومیت با الکل را طیف سنی جوانان تشکیل می‌دهند، از خانواده‌ها خواست تا مواظب رفتار‌های پرخطر فرزندانشان باشند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار