به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بعضی انارها به حدی ترش هستند که نمیتوانید آنها را بخورید پس برای رهایی از آنها از داخل یخچال راه حلی را پیشنهاد میکنیم. ترشک انار طعم ملس و خوشمزهای دارد.
مواد لازم برای ترشک انار:
انار ترش ۴ عدد
نبات شاخهای ۲-۳ شاخه
رب انار در صورت تمایل به مقدار لازم
طرز تهیه ترشک انار:
ابتدا انارها را دانه کنید و آنها را با گوشتکوب مقداری بکوبید تا آب دانههای انار دربیاید. سپس آن را به یک قابلمه کوچکتر منتقل کنید و آن را روی حرارت بگذارید. برای اینکه انار ترشتان قابل خوردن باشد و همین طور سردی انار برایتان ایجاد دل درد نکند. از نبات استفاده کنید با حرارت ملایم اجازه بدهید نبات ذوب شود و انار هم قوام بیاید. اگر طعم انار و زعفران را دوست دارید از آن استفاده کنید. اگر دوست نداشتید از نبات ساده استفاده کنید.
بعد بچشید اگر ترشی آن قابل خوردن بود که هیچی در غیر این صورت مجددا کمی نبات به آن اضافه کنید.
این بستگی به ذائقهی شما دارد که ترشی و شیرینی آن را تنظیم کنید. فقط زیادی آن را شیرین نکنید. زیرا زمانی که غلیظتر میشود طعم شیرینی آن بیشتر خودش را نشان میدهد.
هراز گاهی آن را هم بزنید و مرتب چک کنید که هر زمان به غلظت مورد نیازتان رسید آن را از روی حرارت بردارید. زمان پخت به میزان حرارت و نوع قابلمه شما بستگی دارد.
نکاتی برای تهیه ترشک انار:
• تمام این مراحل باید با حرارت خیلی ملایم بپزید اگر زیاد باشد زمان پخت کمتر میشود، اما از کیفیت کار شما کم میکند.
• برای خوشرنگ شدن ترشک انار میتوانید از رب انار یا آلبالو یا رنگهای خوراکی استفاده کنید.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/