به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ممکن است برخی به دلیل فانتزی بودن مارچوبه، تهیه این ترشی را کمی گران تصور کنند ولی این سیفی در میادین میوه و ترهبار یا فروشگاه های اینترنتی بهوفور یافت میشود و ارزش یکبار امتحان کردن را دارد. با ما در ادامه همراه باشید.
مواد لازم برای ترشی مارچوبه:
مارچوبه ۴۰۰ گرم
شبت تازه ۶ عدد
آب ۵ پیمانه
شکر ۳ قاشق سوپخوری
چاشنی دلخواه به مقدار لازم
برگ بو ۲ الی ۳ عدد
سیر ۲ حبه
سرکه ۲ الی ۳ قاشق سوپخوری
روغن زیتون ۲ الی ۳ قاشق سوپخوری
دانه خردل یک قاشق چایخوری
نمک ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه ترشی مارچوبه:
ساقههای ضخیم مارچوبهها را جدا کنید و پوست آنها را بکنید و به اندازههای ۲ الی ۳ سانتی متر برش دهید.
تمامی مواد به جز مارچوبهها و شبت را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید. سپس مارچوبه را اضافه کرده و حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. شیشههای ترشی را در آب بجوشانید و سپس خشک کنید. شبتها را ته ظرفها قرار دهید. مارچوبهها را داخل آب آنها قرار دهید. آب جوش را اضافه کنید. شیشهها را محکم ببندید و در محلی خنک نگهداری کنید.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/