به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پخت شیرینی در خانه بسیار مقرون به صرفه است؛ چرا که قیمت مواد لازم و اولیه میتواند ارزان تمام شود. ولی بهترین نتیجه زمانی عاید میشود که از موادی با کیفیت بسیار بالا استفاده شود.
آردهای سفید نشده، شکرهای ناخالص و تخم مرغهای محلی در فروشگاههای بزرگ مواد غذایی به وفور در دسترس هستند.
موادی مانند مغزها و میوههای خشک را میتوان برای مدتی در قفسهها نگهداری کرد، اما اگر این مدت طولانی شود طعم و عطر خود را از دست میدهند.
این کلوچه خوشمزه را برای دورهمیهای بهاری تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم برای کلوچه قیصی:
کره ۲۰۰ گرم
تخم مرغ یک عدد
روغن زیتون یک دوم پیمانه
پودر قند یک پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
آرد حدود ۲ پیمانه
مواد میانی کلوچه قیصی:
قیصی ۱۰ عدد
گردو یک پیمانه
دارچین یک قاشق چایخوری
پودر قند یک دوم پیمانه (برای تزیین)
طرز تهیه کلوچه قیصی:
ابتدا همه مواد میانی را در غذاساز ریخته و خرد کنید و کنار بگذارید.
برای تهیه خمیر ابتدا کره نرم شده، روغن زیتون و پودر قند را مخلوط کرده و بعد از کمی مخلوط کردن تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید.
بعد آرد را کم کم اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.
بعد خمیر را باز کرده و وسطش به اندازه یک قاشق چایخوری از مواد میانی گذاشته و گرد کنید.
رویش را با پانچ فشار دهید تا شکل دار شود.
سپس در سینی فر چیده و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۲۰ دقیقه بپزید.
بعد رویش را بعد از سردشدن کامل با پودر قند تزیین کنید.
منبع: ماهنامه کیک و شیرینی
انتهای پیام/