شیرینی قیصی، نوعی شیرینی تهیه شده از برگه قیصی و آجیل است که برای عصرانه یا میان وعده گزینه مناسبی است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پخت شیرینی در خانه بسیار مقرون به صرفه است؛ چرا که قیمت مواد لازم و اولیه می‌تواند ارزان تمام شود. ولی بهترین نتیجه زمانی عاید می‌شود که از موادی با کیفیت بسیار بالا استفاده شود.

آرد‌های سفید نشده، شکر‌های ناخالص و تخم مرغ‌های محلی در فروشگاه‌های بزرگ مواد غذایی به وفور در دسترس هستند.

موادی مانند مغز‌ها و میوه‌های خشک را می‌توان برای مدتی در قفسه‌ها نگهداری کرد، اما اگر این مدت طولانی شود طعم و عطر خود را از دست می‌دهند.

این کلوچه خوشمزه را برای دورهمی‌های بهاری تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

 

مواد لازم برای کلوچه قیصی:
کره ۲۰۰ گرم
تخم مرغ یک عدد
روغن زیتون یک دوم پیمانه
پودر قند یک پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
آرد حدود ۲ پیمانه

 

مواد میانی کلوچه قیصی:
قیصی ۱۰ عدد
گردو یک پیمانه
دارچین یک قاشق چایخوری
پودر قند یک دوم پیمانه (برای تزیین)

 

طرز تهیه کلوچه قیصی:

ابتدا همه مواد میانی را در غذاساز ریخته و خرد کنید و کنار بگذارید.

برای تهیه خمیر ابتدا کره نرم شده، روغن زیتون و پودر قند را مخلوط کرده و بعد از کمی مخلوط کردن تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید.

بعد آرد را کم کم اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.

بعد خمیر را باز کرده و وسطش به اندازه یک قاشق چایخوری از مواد میانی گذاشته و گرد کنید.

 

رویش را با پانچ فشار دهید تا شکل دار شود.

سپس در سینی فر چیده و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۲۰ دقیقه بپزید.

بعد رویش را بعد از سردشدن کامل با پودر قند تزیین کنید.

 

منبع: ماهنامه کیک و شیرینی

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.