غلام حیدر زورقی در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، اظهار داشت: بیشترین سطح زیر کشت محصولات علوفهای را یونجه، شبدر و ذرت علوفهای تشکیل میدهد.
وی افزود: یکی از برنامههای جهاد کشاورزی ارتقا و افزایش کارایی و بهرهوری محصولات علوفهای کشت شده است که با اجرای آن و سیستمهای جدید آبیاری میتوان در مصرف آب صرفه جویی کرد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان بیان کرد: این استان با برخورداری از زمینهای حاصلخیز کشاورزی مستعد توسعه هدفمند کشت علوفه برای افزایش تولید فرآوردههای دامی است.
وی از کشت سبزیجات در سطح ۱۲ هزار و ۱۸۳ هکتار از زمینهای کشاورزی سیستان و بلوچستان خبر داد و افزود: سالانه از سطح مزارع استان ۳۲۱ هزار و ۴۵۶ تن انواع سبزیجات نظیر پیاز، گوجه فرنگی، بادمجان و سیب زمینی برداشت و روانه بازار مصرف میشود.
انتهای پیام/ع