در این بخش از آشپزی طرز تهیه کشک کدو که یک غذای کرمانی است و کالری کمی دارد و در عوض به دلیل داشتن کشک، سرشار از کلسیم است را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. با ما همراه باشید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کشک کدو غذای لذیذ کرمانیدر این بخش از آشپزی طرز تهیه کشک کدو که یک غذای کرمانی است و کالری کمی دارد و در عوض به دلیل داشتن کشک، سرشار از کلسیم است را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

کدو سبز ۸ عدد
کشک ۱ پیمانه
پیاز داغ ۲ قاشق غذاخوری
سیر داغ به میزان لازم
نعناع داغ به میزان لازم
مغز گردو ۳۰ گرم
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه:

کشک کدو غذای لذیذ کرمانی///دپوی

کدوها را پوست بگیرید و سرخ کنید. اگر مشکل اضافه وزن دارید، می‌توانید آنها را بخار پز کنید. در ظرف دیگری، پیاز و سیر را خرد و سرخ کنید و به کدوها اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را هم در همین مرحله اضافه کنید.
حالا در ظرف را بگذارید تا کدوها آب بیندازند و کم کم آب آن‌ها کشیده شود. در صورت تمایل می‌توانید ۲عدد گوجه فرنگی را هم خرد کرده و در غذا بریزید تا همراه با کدوها بپزند. کدوها را با گوشت کوب بکوبید تا نرم و یکدست شوند.
سپس مغز گردوی خرد شده یا پودر گردو را هم به غذا اضافه کرده و همراه با کشک به مواد اضافه کنید. اجازه دهید تا آب کشک کدو تبخیر شده و کمی در تابه سرخ شود. حالا مقدار دیگری کشک به آن اضافه کرده و در ظرف بکشید.
روی کشک کدو را با پیازداغ، سیرداغ، نعناع داغ و گردو تزئین کنید. در صورت تمایل می‌توانید کمی از کشک را با زعفران دم کرده مخلوط کرده و برای تزئین استفاده کنید.

منبع: تانباک باتو

انتهای پیام/

برچسب ها: اشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.