به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، استفاده از ظروف مسی در آشپزی تاریخچه طول و درازی دارد. در دوره رنسانس مردم ظروف و گلدانهای مسی را برای افزایش حس صمیمیت و زرق و برق به آشپزخانهها آوردند. در حالی که مس فلزی نرم و باارزش بود به دلیل هدایت سریع گرما خیلی زود جای ظروف دیگر آشپزی را گرفت. از تمام این موارد که بگذریم از همان دوران بعد از استفاده از قابلمه و ماهی تابههای مسی ایدهی برق انداختن و تمیز کردن این ظروف هم به روشهای مختلفی گسترده شد. "مک کوهلر" مدیر موفق تولید کننده ظروف مس برند Mauviel در فرانسه بهترین روشها برای تمیز کردن و مراقبت از این دسته ظروف را در مصاحبه با msn.com مطرح کرد که در این بخش به انها اشاره میکنیم.
روشهای مراقبت و تمیز کردن ظروف مسی:
۱- با ظروف مسی محتاطانه رفتار کنید:
برای افزایش طول عمر مصرف این دسته از ظروف بهتر است از روشهای شستشوی ملایم استفاده کنید به این روش که تا حد ممکن بعد از هربار مصرف ظروف مسی را با یک اسفنج نرم و صابون ظرفشویی و آب ولرم بشویید. به طور کلی این بهترین روش شستشوی روزانه قابلمه و ماهی تابه مسی است. هرگز ظروف مسی را داخل ماشین ظرفشویی قرار ندهید و یا برای شستشوی این ظروف از مواد شوینده قوی مثل وایتکس و یا شویندههای چندمنظوره استفاده نکنید. اسفجهایی که جنبه سایشی دارند برای این ظروف مناسب نخواهند بود.
۲- ظروف مسی خالی را روی حرارت قرار ندهید:
فراموش نکنید که ظروف مسی با ظروف فلزی دیگر متفاوت است و نباید بدون روغن، آب و یا غذا روی حرارت قرار گیرند، زیرا این اشتباه عمر ظروف مسی را کاهش میدهد و باعث میشود بافت ظرف مسی شما ضعیفتر شود.
۳- ظروف مسی را برق بیاندازید:
حقیقتی که در مورد این ظروف وجود دارد این است که بعد از مدتی رنگ کدری روی دیوارههای بیرونی آنها مینشیند پس برای برق انداختن آنها مدام در حال تلاش نباشید و اشتباها از سایش استفاده نکنید، اما هر چند وقت یکبار میتوانید با ترکیبات ساده و طبیعی ظروف مسی را درخشان کنید. با ترکیب آب لیمو و سرکه یا جوش شیرین مادهای خمیری شکل تهیه کنید و با یک اسفنج نرم قابلمه و ماهی تابه مسی را برق بیاندازید. تا حد ممکن از نمک برای تمیز کردن ظروف مسی استفاده نکنید چرا که ممکن است به مرور موجب کدر شدن هرچه بیشتر ظروف شود.
منبع: نمناک
انتهای پیام/