هنگام پخت و پز مواد غذایی برای پیشگیری از ویروس کرونا چه کنیم؟

رئیس انجمن تغذیه استان البرز گفت:برای پیشگیری از کرونا روش پخت گوشت باید به صورت آب پز و بخار پز باشد.

فرزانه باقر زاده، رئیس انجمن تغذیه استان البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، گفت: در شرایط فعلی توصیه می‌شود از مصرف غذاهای کبابی و گریل شده اجتناب شود و روش پخت اصلی گوشت‌ها به صورت آبپز یا بخارپز باشد.

او افزود : یکی از موضوعات مهم در روش طبخ، درجه حرارت قسمت‌های مختلف ماده غذایی در طول پخته شدن است چرا که در کباب و گریل کردن، انتقال درجه حرارت به عمق گوشت ممکن است به میزان لازم برای از بین بردن کرونا ویروس و سایر عوامل بیماریی زا کافی نباشد.

رئیس انجمن تغذیه با تاکید بر اینکه انواع گوشت و تخم مرغ باید به طور کامل پخته شود، گفت: دمای داخلی ایمن برای پخت گوشت ۷۰ درجه سانتی‌گراد است.

باقرزاده افزود:غذاهای پخته‌ای که در یخچال نگهداری می‌شوند برای مصرف دوباره باید به خوبی گرم شوند به گونه‌ای که همه جای آن حدود۷۰ درجه سانتیگراد حرارت ببیند.

رئیس انجمن تغذیه استان البرز بیان اینکه به طور خاص، کرونا ویروس‌ها مستعد تخریب در دمای معمولی پخت و پز (۷۰ درجه سانتیگراد) هستند، گفت: باید از مصرف محصولات حیوانی خام یا نیمه پخته پرهیز شود.

رئیس انجمن تغذیه استان البرز با تاکید بر اینکه تا حد امکان از رستوران ها غذا تهیه نکنید، گفت: اگر اصول بهداشتی توسط کارکنان مرتبط، در تهیه و توزیع غذا رعایت نشود، آلودگی منتقل می‌شود و  با این حال در صورت سفارش غذا به صورت بیرون بر سفارش دهید و مجددا غذاها را قبل از مصرف به خوبی گرم کنید.

انتهای پیام /ر.خ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.