به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در روزهای آغاز سال جدید چقدر خوب است که در دورهمیهای خانوادگی و بدون نیاز به هزینههای گزاف افراد در خانه دست به پخت کیک و شیرینی بزنند. در این شرایط خانوادهها میتوانند از مصرف کیک خانگی لذت ببرند. طرز تهیه کیک هویج به این شرح است:
مواد لازم:
آرد: ۲ لیوان
مکملهای آرد:
بیکینگپودر: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
دارچین: ۲ قاشق چایخوری
ظرف شماره ۲
کره آب شده (یا روغن): ۱ لیوان
شکر سفید: کمتر از ۱ لیوان (سهچهارم لیوان)
شکر قهوهای: به اندازه شکر سفید
(اگه شکر قهوهای نبود مهم نیست، ۲ لیوان شکر سفید یا پودر قند بزنید)
تخم مرغ: ۴ عدد (دونه دونه اضافه و مخلوط کنید)
طرز تهیه:
محتویات ظرف ۱ رو در دو مرحله داخل ظرف ۲ بریزید و آروم مخلوط کنید.
۲ عدد هویج رنده شده و نصف لیوان گردو خورد شده (اختیاری) رو اضافه کنید و موارد رو یکدست کنید.
کف قالب رو چرب کنید، کاغذ روغنی بذارید و خمیر کیک رو بریزید و به مدت ۵۰ دقیقه (حدودی، چون عملکرد فرها متفاوت هست) در فر با دمای ۱۸۰ قرار بدید. اگه دمای فر از پایین هست، ۳-۴ دقیقه نهایی، گریل رو روشن کنید..
خامه روی کیک:
پنیرخامهای: ۲۰۰ گرم (۱ دقیقه مخلوط کنید)
خامه قنادی (از لوازم قنادی تهیه کنید): ۲۰۰ گرم
بعد از اضافه کردن خامه قنادی، ظرف رو در یک ظرف بزرگتر که توش یخ هست بذارید و مخلوط کنید تا خامه فرم خوبی بگیرد. در این مرحله به اصطلاح خامهکشی کنید و روی کیک رو با پودر قهوهای (نصف دارچین نصف شکلات)، گردو و هر چیزی که دوست دارید تریین کنید و تا زمان مصرف داخل یخچال قرار بدید.
منبع: میزان
انتهای پیام/