به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، دکتر میرجلیلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: به دنبال توزیع الکل تقلبی توسط برخی افراد سودجو، تعداد جان باختگان مسمومیت الکلی در استان به پنج نفر و تعداد مسمومان هم به ۲۵ تن رسید و به نظر میرسد با افزایش شمار جان باختگان و افراد بستری به خاطر مسمومیت الکلی در کمال تعجب، رقابت تنگاتنگی میان این مسئله و ویروس کرونا در کشور وجود دارد.
او ادامه داد: هم چنین تاکنون یک مورد مرگ مغزی و دو مورد هم مشکوک به نابینایی ناشی از مسمومیت با متانول در استان به ثبت رسیده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد افزود: در حال حاضر مسمومان در بخش آی سی یو بیمارستانهای شهید بهشتی تفت و شاه، ولی بستری و تحت درمان هستند.
دکتر میرجلیلی با اشاره به علائم مسمومیت با الکل تصریح کرد: تاری دید، سرگیجه و عدم تعادل از علائم عمده مسمومیت با الکل است و در صورت مشاهده این علائم سریعا با اورژانس ١١٥ تماس بگیرند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد با بیان اینکه بر اساس شواهد و منابع علمی، مصرف خوراکی الکل چه نوع طبی و چه در نوع صنعتی هیچگونه تاثیری در جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا ندارد، اظهار کرد: فقط استعمال موضعی الکل طبی یا سفید برای ضدعفونی سطوح و دستها است که ویروس کرونا را از بین برده و مانع انتشار و ابتلا به بیماری کرونا میشود.
او تصریح کرد: مصرف مشروبات الکلی و نیز موادمخدر باعث تضعیف سیستم ایمنی و در نتیجه احتمال بیشتر ابتلا و در صورت ابتلا، احتمال مرگ ناشی از ویروس کرونا افزایش مییابد.
دکتر میرجلیلی با اشاره به این که درخانه ماندن و رعایت موازین بهداشتی بهویژه شستن دستها، از مهمترین راهکارهای پیشگیری به این بیماری عنوان شده، گفت: بهتر است هم استانیها راههای واهی برای مقابله با این بیماری را در پیش نگرفته و مشکلات حوزه بهداشت و درمان را دوچندان نکنیم.
انتهای پیام/ غ