به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، وزارت علوم در سال پر فراز و نشیب ۹۸ همچون دیگر دستگاههای کشور به سبب اتفاقات متعدد و اغلب ناگوار تلخ این سال فراز و نشیب بسیاری را پشت سر گذاشت که سعی داریم در قالب یک بسته خبری به طور ماهانه مهمترین وقایع مربوط به این وزارتخانه را بررسی کنیم.
گامهای «ظریف» برای استادی در دانشگاه
محمدرضا رضوان طلب رئیس مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم درباره جذب دکتر ظریف وزیر امور خارجه به عنوان یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه تهران اظهار کرد: ماجرای ورود آقای ظرفی به هیئت علمی دانشگاهها به سال ۷۵ بازمیگردد؛ بنابر اسناد موجود در پرونده او تبدیل وضعیت ظریف از کارشناس به هیئت علمی در سال ۷۵ و با امضای علی اکبر صالحی معاون آموزشی وزارت فرهنگ و آموزش عالی انجام شده است.
او ادامه داد: این نامه برای دانشکده روابط بینالملل وزارت خارجه ارسال شده و با تغییر وضعیت او از کارشناس به هیئت علمی در هیئت مرکزی گزینش استاد که پیش از مرکز جذب وظیفه کنترل و جذب اعضای هیئت علمی را بر عهده داشت، موافقت شد.
وعده جدید علوم و تحقیقات برای اول مهر؛ از اعلام زمان نصب گاردیل تا سرانجام راه اندازی تلهکابین
او گفت: امسال در کنار ستاد ملی اربعین فعالیت خواهیم کرد و بیشتر به موضوعاتی مثل تولید محتوا و فعالیتهای فرهنگی خواهیم پرداخت، اما با توجه به دستورالعمل ستاد کل نیروهای مسلح دانشجویان نیاز به اخذ مجوز از سازمان عتبات دانشجویی ندارند و صرفا با دریافت نامهای از طرف دانشگاه و مراجعه به اداره گذرنامه میتوانند گذرنامه مورد نیاز خود برای سفر به کربلا را دریافت کنند.
محدودیتی برای همکاری با دانشگاههای کشور عراق نداریم
محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد با معرفی امکانات، ویژگیها و ظرفیتهای این دانشگاه، اظهار کرد: دانشگاه آزاد یک شبکه دانشگاهی است که با دارا بودن بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار دانشجو و بیش از ۲۴ هزار عضو هیأت علمی در بیش از ۴۰۰ شهر ایران، واحد و مرکز و در ۴ کشور خارجی از جمله لبنان، افغانستان، امارات متحده عربی و انگلستان شعبه دارد.
طهرانچی با بیان اینکه دانشگاه آزاد بیش از ۳۸ درصد دانشجویان کشور را به خود اختصاص داده، گفت: این دانشگاه در همه حوزههای علمی و دانشی فعال است و به عنوان یک نظام دانشگاهی خصوصی که ۳۷ سال از عمر آن میگذرد، تاکنون دستاوردهای چشمگیری داشته است.
او افزود: دانشگاه آزاد علاقمند به توسعه همکاریهای علمی و پژوهشی با برادران خوب خود در کشور عراق است. در حال حاضر این دانشگاه بیش از ۱۰ هزار دانشجوی غیر ایرانی دارد که درصدی بالایی از آن را دانشجویان عراقی تشکیل میدهند. ما هیچ محدودیتی برای همکاری با دانشگاههای کشور عراق نداریم.
پاسخ دانشگاه آزاد به اعتراض دانشجویان مبنی بر افزایش شهریه
محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد در واکنش به اعتراض دانشجویان پزشکی آزاد به افزایش ۲۲ درصدی شهریه و تمهیدات این دانشگاه برای دانشجویان اظهار کرد: شرایط موجود باعث افزایش هزینههای دانشگاه اعم از حقوق کارمندان و سایر خدمات شده است که باید از طریق افزایش شهریه آن را جبران کنیم.
او با اشاره به مطرح کردن موضوع افزایش شهریه در هیئت امنای دانشگاه با حضور نمایندگان وزارت بهداشت گفت: اکنون دانشجویان خواستار تجدیدنظر در شهریهها و افزایش حداکثر ۱۰ درصدی شهریه هستند اما فکر نمیکنم، تجدید نظری صورت بگیرد چرا که در این باره جلسات متعددی برگزار شده و با توجه به حساب و کتابهای هزینهای در دانشگاه میزان شهریه معین شد.
انتهای پیام/