به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پخت کیک تولد برای اعضای خانواده یکی از لذت بخشترین اقدامات است. در ادامه به آموزش یکی دیگر از کیکهای تولد میپردازیم.
مواد اولیه:
آرد (الک کنید): ۳ پیمانه
شکر: ۳ پیمانه
پودر شکلات: ۰/۵ پیمانه
نشاسته ذرت: ۰/۵ پیمانه
آب گرم: ۱/۵ پیمانه
شیر: ۱/۵ پیمانه
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
وانیل: ۱ قاشق چای خوری
نمک: ۱ قاشق چای خوری
روغن گیاهی: ۰/۵ پیمانه
سرکه سفید: ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۴ عدد
رنگ مجاز خوراکی قرمز: ۱ قاشق غذاخوری
برای خامه بین کیک
پنیر خامهای: ۷۰۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم
شکر: ۲ پیمونه
رنگ مجاز خوراکی: ۱ قطره
چند نکته برای پخت کیک
۱. پیمانهها برای اندازه گیری ثابت باشد، مثلاً از یک فنجان استفاده کنید.
۲. بعد از اینکه کیک رو ریختید تو قالب باید بزارید داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه.
۳. زمانی آماده شده که اگه یک خلال دندان کردید تو کیک چیزی بهش نچسبد.
۴. عجله نکنید، صبر کنید تا کیک حسابی خنک شود بعد برش بدید و خامه رو بزنید.
طرز تهیهآرد، بیکینگ پودر، نمک، شکر، پودر شکلات، نشاسته ذرت، آب گرم، شیر، وانیل، روغن گیاهی سرکه سفید و تخم مرغ را در یک مخلوط کرده و در قالب که کف آن از قبل چرب شده اضافه کنید. در ظرف دیگر نیز کره، رنگهای مجازی و خامه را هم زده و بعد از خنک شدن کیک به آن اضافه کنید.
منبع: میزان
انتهای پیام/
بهتر نیست شماکه زحمت کشیدین مطلب گذاشتین دقیق تر وبامحتوای جالب تر میزاشتین تاکسی که میخواد درست کنه وسط کار نمونه ممنون