علیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور در گفتوگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین جزئیات طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی اظهار کرد: طبق روال همه ساله، طرح تشدید نظارت نوروزی بر مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی از ۲۵ اسفند آغاز و تا ۱۵ فروردین ادامه دارد.
او افزود: امسال بیش از ۲۶۰۰ نفر ناظر بهداشتی در قالب دامپزشک و ناظر شرعی در حدود ۲ هزار اکیپ ثابت و سیار در سراسر کشور بر فرآیند تولید، حمل و عرضه فرآوردههای خام دامی نظارت خواهند داشت.
بیشتر بخوانید: قاچاق دام بهانهای برای گران فروشی؛ کمبودی در عرضه گوشت نداریم
رفیعی پور ادامه داد: طی سال گذشته در بیش از ۳ میلیون بازدیدی که از مراکز توزیع، فرآوردههای خام دامی، کشتارگاههای دام و طیور و سردخانههای نگهداری صورت گرفت، حدود ۴ میلیون و ۵۰۰ کیلوگرم فرآورده خام دامی همچون گوشت مرغ، گوشت قرمز، تخم مرغ، شیر و ماهی غیرقابل مصرف از چرخه مصرف حذف شدند.
او افزود: امسال بیش از ۲۶۰۰ نفر ناظر بهداشتی در قالب دامپزشک و ناظر شرعی در حدود ۲ هزار اکیپ ثابت و سیار در سراسر کشور بر فرآیند تولید، حمل و عرضه فرآوردههای خام دامی نظارت خواهند داشت.
به گفته رفیعی پور، امسال با رعایت ضوابط بهداشتی و حفاظت فردی بازدید از فرآوردههای خام دامی و مراکز بستهبندی صورت میگیرد.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور در پایان با اشاره به اینکه قطعه بندی کردن مرغ در فروشگاه ها ممنوع است، تصریح کرد: با توجه به گسترش ویروس کرونا، امسال برای اولین بار قطعه بندی کردن مرغ و فرآوردههای خام دامی ممنوع است و تنها در فروشگاههای زنجیرهای بزرگ مرغ قطعهبندی عرضه میشود.
انتهای پیام/